שאלה קטנה

cassidi curtis

New member
שלי הרוס

שלי צריך תיקון למחט, ואז.. מה אני עושה אז. כל התקליטים הטובים של אמא כבר אצלי בחדר - פינק פלויד, ג'ניס ג'ופלין, קווין, בנה של אפרודיטה וכמובן, מלחמת העולמות :) חגיגה אצלי בחדר.

meandmeandme

New member
יש לך אולי קישור לאתר עם התמונות

היה לי פעם את זה בתקליט, אבל כשנסענו לחול השארנו את זה (ועוד מספר תקליטים שחבל עליהם) כאן והם התמלאו בעובש ונהרסו.

cassidi curtis

New member
כנראה שלא

סורי, אין לי מושג. צריך לחפש אתר רשמי של התקליט או היוצר. אולי שם זה יהיה.

תמורת 48 מעות תוכל לרכוש ממני את

האלבום (אלבום כפול תוצרת חוץ מצב מצויין וץץ עם החוברת כמובן!)

dimfo

New member
דווקא אני חייב לחלוק על דעתך

לפחות לי אישית מאוד קשה לשרוד אותו עד סופו מההתחלה ועד הסוף. אני משתעמם. ואני לא מאזין שמשתעמם בקלות. זה כאילו שכלום לא קורה בדיסק ורק המילים מתחלפות, ובשבילי זה מיצה את עצמו אחרי מספר קטן יחסית של האזנות.

jester789

New member
אין בעיה!

אחלה. לא כולם חייבים לאהוב את הכל. לפחות הקדשת מזמנך להקשיב לו וזה מצויין. כמובן שעדיין חבל לי שהאלבום משעמם אותך.. אבל אתה יודע.. על טעם וריח...

RamiSun

New member
לפני שנים עוד כשהוא רק יצא...

חרשתי אותו ויותר משעתיים, ואהבתי אותו מאוד. פשוט משום מה זכרתי שהאלבום יצא כפסקול. טעות טועים טעינו בן אדם לפעמים טועה בכלל מעניין שאף אחד לא מגיב לנושא שהעלתי להנחתה קודם... ואת, איפה את בכלל?????? למה עזבתני??????

jester789

New member
טעות?!

טוב, הפעם נסלח לך... כל עוד שתבטיח לנו שתקשיב לאלבום שוב בקרוב מאוד... (היום!) לגביי עזבתך... לא עזבתי ולא נטשתי.. אני פה, ומבטיחה להשאר בסביבה ולענות! הולך?

ehh

New member
האלבום טוב ויפה

רק הזהרו שלא לקרוא את הספר. אפילו לא בטעות.

pink floydror

New member
הא ?!?!!

האזנתי עכשיו לאלבום, למה יש שם קטע שיש בוא את של Forever Auntum של המודי בלוז?

האלבום טוב ויפה 2

רק הזהרו מעצתו של ehh... ספר מעולה לאוהבי הז'אנר (וגם דיסק מעולה...)

pink floydror

New member
הממממ

ומה שיש באלבום של מלחמת העולמות, לשם זה יועד בפעם הראשונה, או שהם הכניסו את זה?

לא הבנתי מה בדיוק אתה שואל

אבל אם התכוונת לאיזו מטרה נכתב האלבום, אז לפי מה שאני יודע בשנות ה-50 יצא סרט ע"פ הספר מלחמת העולמות, והאלבום נכתב בדיעבד כפסקול לסרט מבעד לעיניו של ג'ף ויין. נדמה לי שיותר מאוחר האלבום שימש כרקע לתסכית רדיו ע"פ הסרט מלחמת העולמות, ואני בטוח שאם הטכנולוגיה באותה תקופה הייתה יותר מפותחת אז הרעיון היה מתממש גם בפורמטים אחרים במדיות נוספות. (בקרוב - מלחמת העולמות, מצגת פאוור פוינט)

pink floydror

New member
לא לאא..

אני עדיין בForever Auntum האם הוא נכתב במקור למלחמת העולמות? או שג'ף ווין לקח אותו והכניס לאלבום?

למעלה