שאלה קטנה

שאלה קטנה

שלום לכולם. אני משתתפת פסיבית בפורום הנהדר הזה וגם לי יש שאלה קטנה: קיבלתי במתנה לוכד חלומות ורציתי לדעת האם מבחינת הפנג שואי יש לו מטרה, האם הוא מסמל משהו? והאם יש מקום מועדף שבו כדאי לתלות אותו?

תשובה גדולה ../images/Emo39.gif

קודם כל שתדעי לך שאני שוקלת ברצינות
להטיל עונשים כבדים על כל משתתף פאסיבי!! מה זה פה??? הא??? ולשאלה שלך, לפני שאני אענה לך,אני אשאל מה אומר/מסמל בעיניך לוכד החלומות? האם הוא נראה לך כחפץ שיכול לעשות את זה? עני בצורה הכי ישירה שאת יכולה ערב טוב

ובכן....

אני מקוה שאצליח להעביר בצורה ברורה את תשובתי: הבחורה שהביאה לי את לוכד החלומות סיפרה לי שהיא נתנה את זה פעם למישהו, אמרה לו לבקש משאלה לפני שהוא תולה את זה והוא אכן ביקש למצוא עבודה וכמה ימים לאחר מכן הוא קיבל הצעת עבודה. עכשיו.... אני אף פעם לא האמנתי בכך שחפצים יכולים להגשים לנו את משאלותינו. אם זה קורה אני "מאשימה" את כוח הרצון והתת מודע שהגשים לנו את המשאלה. הסיבה ששאלתי את השאלה היא בגלל בן זוגי שאין לו עבודה כבר הרבה זמן והוא נמצא במצב רגשי ירוד ושלילי. חשבתי לתת לו את הלוכד ושהוא יבקש את הבקשות. אולי ביקשתי למצוא בתשובה חיזוק לכך שהחפץ יכול לעזור (בדגש על לעזור) לנו לשפר דברים בחיינו. ככל שאני יותר חושבת על מה שאני כותבת כך זה נראה לי יותר טיפשי לחשוב שאני יכולה לתלות את לוכד החלומות מעל המיטה שלי והוא זה שיגרום לדברים להשתנות... אז זוהי התשובה שלי ואני אשמח לקרוא את תשובתך ואת התייחסותך למה שכתבתי... ובעניין ההשתתפות הפאסיבית... מקוה שזה ישתנה עכשיו, אחרי הפעם הראשונה
תודה.

בראבו, איזה תשובה...!!!

אז עזבי את לוכד החלומות...בצד. הוא לא קשור לעניין ואני לא רוצה להתיחס איליו מכיון שאינו קשור לפנג שואי. ואם כבר אמרת "תת מודע"... איך את יכולה לעזור לבן זוגך עם "תת המודע"? צייני את תאריכי הלידה שלכם, זה יכול לעזור... אם יש דברים שתלוים או נמצאים על הקיר שמעל למיטה שלכם, הורידי אותם. מ האם יש באפשרותך להעלות שירטוט של הבית?

שרטוט של הבית

היי אביבה, החלטתי לא להתעצל ולשרטט את הבית ולראות בהזדמנות זו מה באמת אפשר לשפר. הדברים שאותם הייתי רוצה לשנות או לשפר הם: תחום השפע, עבודה ( בן זוגי מחפש עבודה כבר יותר משנה ואני התפטרתי לפני חודש),להכניס לבית יותר אופטימיות ויותר אנרגיות חיות, כמו כן אנחנו מאוד מעוניינים לקנות דירה. כיום אנו גרים בדירה שכורה. הבית הוא בית קרקע, הסלון צבוע כולו בצבע כתום, הדלת של השירותים צבועה בכחול חזק. בין הסלון לחדר השינה אין דלת רק מעבר והמשקופים שלו צבועים גם בכחול, חדר השינה עצמו צבוע בצבע בין צהוב לחרדל, מתחת לחלון יש שידה גדולה עם 3 מגירות שעליה יש מערכת סטריאו, אין מדפים בחדר או תמונות (בכל הבית אין תמונות). אין אפשרות להזיז כלום בחדר מכיון שהוא נורא קטן. בין חדר השינה לחדר העבודה יש מעבר עם דלת הזזה מפלסטיק שפתוחה כל הזמן. חדר העבודה נשאר בצבע לבן כאשר הספריה בנויה מארון בנפרד שמחובר לקיר ושולחן מתחתיו שגם מחובר לקיר והם בצבע ירוק. לחדר האורחים אפשר להגיע גם מהסלון וגם מחדר העבודה. זה חדר שהיה פעם מרפסת והוא נסגר עם חלונות ויש לו גם דלת שפונה החוצה. בתוך החדר נמצא המקרר, ארנבון, פינת ישיבה, והוא בעיקר מתפקד כחדר איחסון. תאריך הלידה שלי הוא: 18.5.75 ושל בן זוגי: 28.6.76. לא כ"כ הבנתי את שאלתך לגבי "התת מודע"... מקוה שהדברים ברורים ואם לא אשמח לענות על שאלות.

אופס....../images/Emo4.gif

שכחתי לציין אותו.... אני מצרפת את השרטוט העדכני. המטבח הוא בעצם מתחבר לסלון והוא אזור נורא קטן בבית.

אוף, אני לא מצליחה

בכל אופן המטבח נמצא בחלק הצר שמתחבר לסלון, משמאל לשרותים

ערב טוב

אני מציעה שבשלב ראשון תתמקדי במשהו אחד. רשימת הבקשות שלך ארוכה ואני מבינה את הצורך הרבה בעיצה טובה...רק שזה לא עובד ככה. לפי השירטוט נראה שיש קיר שחוצה את הבית באמצע, זה כך? הדלת בין חדר העבודה לחדר השינה צריך להיות סגור תמיד. המקרר נמצא בחדר אורחים? מה זה חדר איחסון? זו הכניסה לבית שלך לא? שני את צבע דלת השירותים לצהבהב או כתמתם השירטוט מאוד לא ברור יקירתי, נסי להעלות משהו יותר ברור וכזה שבו יש כל הפרטים... "פחות מילים יותר שירטוט" ערב טוב

למעלה