שרטוט של הבית
היי אביבה, החלטתי לא להתעצל ולשרטט את הבית ולראות בהזדמנות זו מה באמת אפשר לשפר. הדברים שאותם הייתי רוצה לשנות או לשפר הם: תחום השפע, עבודה ( בן זוגי מחפש עבודה כבר יותר משנה ואני התפטרתי לפני חודש),להכניס לבית יותר אופטימיות ויותר אנרגיות חיות, כמו כן אנחנו מאוד מעוניינים לקנות דירה. כיום אנו גרים בדירה שכורה. הבית הוא בית קרקע, הסלון צבוע כולו בצבע כתום, הדלת של השירותים צבועה בכחול חזק. בין הסלון לחדר השינה אין דלת רק מעבר והמשקופים שלו צבועים גם בכחול, חדר השינה עצמו צבוע בצבע בין צהוב לחרדל, מתחת לחלון יש שידה גדולה עם 3 מגירות שעליה יש מערכת סטריאו, אין מדפים בחדר או תמונות (בכל הבית אין תמונות). אין אפשרות להזיז כלום בחדר מכיון שהוא נורא קטן. בין חדר השינה לחדר העבודה יש מעבר עם דלת הזזה מפלסטיק שפתוחה כל הזמן. חדר העבודה נשאר בצבע לבן כאשר הספריה בנויה מארון בנפרד שמחובר לקיר ושולחן מתחתיו שגם מחובר לקיר והם בצבע ירוק. לחדר האורחים אפשר להגיע גם מהסלון וגם מחדר העבודה. זה חדר שהיה פעם מרפסת והוא נסגר עם חלונות ויש לו גם דלת שפונה החוצה. בתוך החדר נמצא המקרר, ארנבון, פינת ישיבה, והוא בעיקר מתפקד כחדר איחסון. תאריך הלידה שלי הוא: 18.5.75 ושל בן זוגי: 28.6.76. לא כ"כ הבנתי את שאלתך לגבי "התת מודע"... מקוה שהדברים ברורים ואם לא אשמח לענות על שאלות.