שאלה קטנה...:))

Mystery Flower

New member
שאלה קטנה...:))

בטח שאלו אותה כבר...אבל אקח תסיכון חח ואשאל שוב... האם יש איזו סוכנות דוגמנות שמחפשת נערות מלאות, שמנות לדגמן?? כי אני רוצה לנסות לדגמן...אומרים שאני פוטוגנית..(תאמת זה רק במצלמת האינטרנט שלי חחחח)... אז מישהי יכולה לעזור לי? לתת כתובת? אימייל? טלפון? משהו? תודה מראש :) נ.ב. מוסיפה תמונות שלי שצילמתי בבוקר...מקווה לא חושפניות מידי :) כל תגובה עליהן תתקבל בברכה :)

|אוטוכנסי לפורום "שמנות ויפות" ....

מישהו פרסם שם מודעה שאולי תעניין אותך. בהצלחה, גל נ.ב. אם את מלאה, אני אנורקסית...

Mystery Flower

New member
תודה רבה.....אכנס לשם...

אני מלאה ודי שמנה....אולי לא רואים אבל אני כזאת :)

DREAM111

New member
פרח יקרה

אני לא יודעת איפה את שמנה אבל אוקיי אני לא אתווכח איתך. לגבי דוגמנות אז יש את אסתריקה נגיד שיושבת בב"ש ומתעסקת בכל הנושא.

ואת חושבת שאת שמנה או מלאה?../images/Emo3.gif

יש לך גוף מהמם את צריכה לדגמן לקסטרו...... דרך הגב ניסיתיע פעם לדגמן למתאים לי ואני עדיין מנסה.....

Mystery Flower

New member
אני לקסטרו???

תודה איזו מחמאה :) אבל ממש לא...יש לי עודף משקל... פשוט הזווית שבה צילמתי תגוף יצאה טובה וזה מטשטש את כל הצמיגים שלי :) ראיתי עכשיו טיאר ברשת דיברו על תחרות היפה ושהשמנה...ולא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון בא לי לדגמן... איך אפשר לנסות להתקבל לכל זה? ולשכנע את אמא שלי...שלא רק בנות רזות יכולות לדגמן? אגב בהצלחה לך! מקווה שתצליחי :)

DREAM111

New member
פרח

אכן גם נשים שמנות מדגמנות. בתחרות של היפה והשמנה יש משקל מינימום ומשקל מקסימום ואני ממש לא חושבת שאת במשקלים הללו. את יכולה לפנות לאסתריקה נגיד מב"ש ולשמוע את דעתה בנושא האישי שלך.

DREAM111

New member
144 אסתריקה נגיד ב"ש

ופשוט להתקשר ולשמוע מה יש לה לומר. את יכולה למצוא את הטלפון באתר של 144.

למעלה