שאלה קטנה

shedonYaar

New member
שאלה קטנה

בשעה טובה (מאוד אפילו) אחרי חודשים של התלבטויות ופנטוזים קניתי את ה300D. אח איזה כלי. בקיצר קניתי אותו דרך האינטרנט מחו"ל (B&H) עם עדשה 24-70 (F:2.8) של סיגמא. הכל אחלה. אלא מה.. התיק נראה בתמונה הרבה יותר גדול.. ובקושי הגוף של המצלמה נכנס שלא לדבר על מצב שהעדשה מורכבת. עכשיו נשאר לי לחפש תיק נורמלי בארצנו הקטנטונת.. אנא ממכם יעצו לי היכן ניתן לקנות תיק שכזה באזור המרכז? כמה הוא עולה בערך? איזה תיק צריך וכדאי? יש תיקים עם הגנה טרמית? ובכלל שאלה? האם מומלץ לקחת צעצוע יקר שכזה לטיול בן כמה ימים? (לא מסוכן? מכות, חום, לחות, ואלוהים יודע מה עוד יחכה למצלמה הזאת בטיול..) מצד שני.. לא להנות ממנה בכזה טיול?. בעסה. תודה השדון

תתחדש. צא לטיול עם המצלמה ותהנה

פשוט, תשגיח עליה. יאללה. רוצים לראות תמונות של ה- 300D

idohal

New member
תיקים כדאי אצל יוגנד יש מבחר ענק

אבל בשביל מה קנית מצלמה להשכיב אותה בנפטלין בארון? בוודאי לצאת לטיול עם המצלמה ואם חלילה תפגע יש ביטוח (ואם אין מיד להוסיף אותה לביטוח של הדירה כציוד צילום תחת הסעיף ALL RISK)

Alto

New member
תיק למצלמה

בנוסף ליוגנד, מקום טוב לחיפוש תיק מתאים יהיה כל חנות טיולים ('למטייל', 'ריקושט', 'טונדרה'). בדר"כ הם מחזיקים באגף התיקים לא מעט דגמים של תיקים למצלמות. בעניין האם לטייל עם המצלמה - מה פתאום? שים בתוך קופסה אטומה במקום חשוך, בלי אבק/לכלוך/לחות (רצוי כספת)
ארנון

גיZמו

New member
יקר!!!

את הNOVA3 ראיתי בריקושט שההתג מחיר מצביע על פער של יותר מ 200% מהמחיר של אותו התיק ביוגנד... תיק של מצלמה קונים בחנות צילום או בחנות לתיקים של מצלמות.

נובה 2 של לוופרו יתאים.אחלה תיק

ייכנס גם פלאש.הנובה 3 - למקרה שתוסיף עוד עדשה - בעתיד.

יש לי אותו

מומלץ מאוד - אחלה תיק מחזיק רפלקס, זום 28-80 פלש גדול וזום 70-300ED

montella

New member
LOW סתם יקרים! יש אלטרנטיבות!

לי יש תיק צד מתאים למצלמה שלי ולעוד 2 עדשות או כל דבר אחר גם אני חשבתי על הנובה 2 ו3 או של טמרק אבל זה ביזבוז של כסף!!! לחפש טוב במקומות אחרים!!! אפשר למצוא - אני לדוגמא מצאתי... למה לקנות ב50$ אם אפשר למצוא ב10-20$???

למעלה