שאלה קטנה

קציצון

New member
שאלה קטנה

מה זה טנדם ויש אפשרות לעשות צניחה חד פעמית לא קורס ולא כלום רק חד פעמי עם מדריך?

The-Saint

New member
תשובה קטנה...

טנדם = אפשרות לעשות צניחה חד פעמית לא קורס ולא כלום רק חד פעמי עם מדריך. בעצם ענית לעצמך... איזה מגניב זה לעשות COPY PASTE לבן-אדם מתוך השאלה של עצמו ועדיין לענות לו כמו שצריך

קציצון

New member
מהההההההההההההה?????????

הייתי באתר הישראלי הזה לא זוכר איך קוראים לו טנדם עולה 1090 שקל זה מוגזם בשביל פעם אחת של צניחה אני צריך לשלם 1090? זה קצת ממש טיפטיפונ תמוגזם

ace spade

New member
יש פילים מעופפים בלונה פארק

זה יותר זול ואתה כנראה לא תרגיש בהבדל. מי שבאמת רוצה לעוף לא שואל שאלות כאלה. חוויה שעשויה לשנות את הדרך שבה אתה מסתכל על עצמך אמורה לעלות יותר משני חלב וחמש בזוקה.

קציצון

New member
מסכים אבל 1100 שקל זה דיי מוגזם

אתה מסתכל על זה כאחד שעשה את זה יותר מפעם אחת ועוד יעשה את זה אני מסתכל על זה כדבר חד פעמי וזה הבדל גדול כמעט כמו המחיר

a d i o s

New member
מכאן לא תצליח לשנות את המחיר...

וחוץ מזה פחות משקל בכיס יותר זמן ריחוף.

jumpinjack

New member
זה כולל

- כרטיס טיסה לך ולמדריך - שכר למדריך - שימוש בציוד - ביטוח אולי אפשר להוריד עלויות - במקום לטוס, אפשר לקפוץ מעזריאלי. במקום מדריך, תקפוץ לבד. במקום מצנח תיקח סדין, ומי בכלל צריך ביטוח. תהנה.

CheshireLion

New member
מחיר הטנדם

ארה"ב - 150-200$ אוסטרליה - 200-250$ בריטניה - 200-250$ רוסיה - 100-150$ ניו זילנד - 150$ ישראל - 200-250$ צילום מוסיף בין 50 ל 100 דולר.

gefekl

New member
מחירי טנדם ברוסיה(מוסקבה)

טנדם-100$ וידאו -20$ וידאו+סטילס-30$

למעלה