שאלה קטנה..

שאלה קטנה..

בני כמה תום (
) ואורית?

../images/Emo9.gifאה.. עוד כמה שאלות קטנות..

חח.. מצטערת על הבורות
מאיפה הם באו? אמ.. מאיפה בא הכינוי TT? מה הסיפור עם אוריתי ואבא שלה? ו... בכלל רקע כללי יהיה מאוד נחמד =]

Refa L

New member
כמה תשובות קטנות...../images/Emo13.gif

אז..אורית ותום בני 33
אני לא יודע בדיוק מאיפה הם באו, אבל הם הכירו בצבא, ושרו ביחד בלהקה צבאית..ואחרי כמה שנים הם התחתנו...
ובקשר לכינוי TT - עוד לא מצאתי את האדם שיודע למה קראו לה ככה (ואחרי הרבה חיפושים),אם יש מישהו כזה,נשמח מאוד אם הוא יגיב... אגב, לפני כמה חודשים שאלנו את אורית שחף בוידאו צ'ט בוואלה את אותה שאלה (מאיפה בא הכינוי TT ומה המשמעות שלא) אבל לצערנו היא לא ענתה לשאלה הזאת...

Refa L

New member
אה..והסיפור עם אבא

שלה - הוא עזב אותה ואת אמא שלה בגיל 12...עד היום הוא לא טרח להתעניין באורית או ליצור איתה קשר...(קראתי בכתבה...)

תודה.. והנה עוד שאלונת

תום שר את ג'קי טריפ? אה.. כן... ומישהו יודע מאיפה הם באים?

פיב

New member
הממ

תום שר את ג'קי טריפ אורית נולדה באילת וגדלה באשקלון.

Jiglly

New member
ממ היא ענתה על השאלה

אמרה שזה הכינוי שלה.. אנערף..ח

Refa L

New member
חחח...:)

כן אבל היא לא הסבירה למה...ומה המשמעות שלו...

Refa L

New member
אז זהו...ש

שהם גרו בהרצליה, ולפני שבוע וחצי הם עברו דירה...

אבל יכול להיות שהם עדיין בהרצליה...

לא? או שאתה יודע בוודאות שהם עברו ממש לעיר אחרת?

בקשר לכינוי tt

יש אנשים שאומרים שקרובים של אורית היו קוראים לה לפעמים אוריתי , כמעין שם חיבה שכזה , ואז לאט לאט זה התפתח לאוריתיתי , ומשם לתיתי (למרות שכמעט כולם כותבים את זה כ-טיטי). אני אישית לא חושבת שזה נכון אבל חפיף! זתומרת אני מאמינה שקראו לה אוריתי (כי זה באמת חמוד!!!
) אבל אוריתיתי??? בלאט...לא...
בכל מקרה , לי לא כ"כ אכפת מאיפה זה...בא כ"כ מתוקיייי...טיטי...

Miamit

New member
בכלל כותבים את זה באנגלית

ככה: titi ואם זה בעברית אז תיתי נראה לי.. בעיקרון זה באנגלית

או titi או tt...זה לא משנה ממש...

~טיטי עם ט' שטיפת מוח להמונים , טיטי עם ט' שטיפת מוח להמונים~
חחח..

אווקי מהידע שלי זהככה

אורית ותום בני 33 אורית נולדה באילת ועברה לאשקלון אבא שלה עזב אותם ולא היה מוכן ליצור איתה קשר... הם נפגשו בלהקה צבאית והתחתנו אחרי סוף השירות הם בהתחלה עשו קאברים לשירים של נירוונה פראל ג'אם וכאלה ואז הקימו את הלהקה הכינוי TT לפי מה שאני יודעת זה שם חיבה... שבא מאוריתי אם אני זוכרת ממה שאמרו לי.. עוד משהו?

למעלה