שאלה קטנה

נעה 25

New member
שאלה קטנה

היום זהו יום ה-23 של המחזור, כלומר אמורה לקבל ביום שבת. יש לי היום תור לרופא - האם הוא יוכל כבר היום לדעת בבדיקת אולטרסאונד אם יש סיכוי להריון? אני במתח אדיר..תודה מראש.

פּוֹנְג

New member
צר לי, מוקדם מדי לדעת ב US

אולי אולי אולי בדיקת דם תזהה הריון, אבל גם זה לא בטוח.

קובולט

New member
יש אופציה אבל...היא לא רלוונטית

כאשר הביצית פוגשת את הזרע ויש התחברות במקום הביצית יש צלקת שנקראת גופיף צהוב אבל לראות הריון עדין אי אפשר כי כנראה עוד לא הייתה השתרשות מה שאפשר לראות בבדיקת דם, משהו קטן עם הילה של שק הריון אפשר לראות משבוע 5 ואז בדרך כלל כבר יש בדיקה ביתית חיובית וגם בדיקת דם בכל אופן המון בהצלחה

נעה 25

New member
המשך שאלה

השתרשות - מתי זה קורה? לא קרה כבר? סליחה על הבורות..

קובולט

New member
צריכה להסביר

אני לא מקצועית בתשובותי רק מהניסיון שלי אני יכולה להגיב עד כמה שידוע לי שבועיים אחרי הביוץ 12 - 14 יום יש השתרשות ואז כבר אפשר לעשות בדיקת שתן דם כי כבר יש איזה איחור של יום יומיים מקווה שעזרתי גם אני לא יודעת הכל רק דברים שעברתי באופן אישי

קובולט

New member
אל תשכחי לעדכן../images/Emo50.gif

הוא בטח יתן לך לעשות בדיקת דם אז הכיני את היד למחר בבוקר ושוב במצלחה

נעה 25

New member
יו.. איזה מתח...

אמאל'ה. טוב אני חושבת שאני אחכה בסבלנות (עד כמה שיש לי....)נראה לי מוקדם מידי לא? (יום 23 אפשר לדעת בבדיקת דם?) ונראה אם המכשפה תגיע. אם היא תאחר (הלוואי ולא תבוא בכלל, אמן) אני רצה לעשות בדיקת דם על הבוקר יום ראשון. אני מקווה שלא להתאכזב שוב. בכל מקרה מבטיחה לעדכן ב-2 פסים.

קובולט

New member
שאלה

מתי היה הביוץ שלך? אם את יודעת?כבר עברו 14 יום מהביוץ ?אז אפשר לדעת כבר מחר אם לא רק ביום ראשון הצלחת גם להכניס אותי למתח

נעה 25

New member
הביוץ היה..

ב-7.5 או 8.5 כלומר לפני 11-12 ימים. מוקדם לא? נראה לי שכן. מה את חושבת? ואל תהיי במתח כי זה עוד יותר מלחיץ - אבל את חמודה. תודה.

קובולט

New member
ממש איו לי תשובה

תעשי טובה בגלל מצבי הדימומים וכו אני משוטטת לי כל היום באינטרנט תודיעי לי בכל שעה מה אמר הרופא

נעה 25

New member
עדכון

טוב הייתי אצל הרופא. טען שאין טעם לבצע אולטרסאונד כי זה אכן מוקדם ועדיף לחכות בסבלנות. הוא המליץ על צילום רחם. אז כנראה זה מה שיהיה. הוא הרגיע אותי ואמר שיהיה בסדר... מקווה שהוא לא סתם אומר. הוא מעביר אותי למרפאת פוריות כדי שהעניינים ירוצו יותר מהר. אוףףף זהו. אופטימית.

Gill Gallad

New member
השתרשות - תיקון

ההשתרשות מתרחשת (אם היא מתרחשת) 6-12 יום מהביוץ ובממוצע 8-10 ימים מהביוץ. מקוה שעזרתי.

קובולט

New member
לנעה 25

קראתי את העידכון שלך למה הרופא שלך כזה פסימי ממש לא יפה, עברת פעם הפלה שאת צריכה צילום רחם ממש לא ברורה לי התגובה שלו....אני מקווה שביום ראשון הבא תגיעי עם איחור מרשים ושני פסים ונראה לו מאיפה משתין הדג

פּוֹנְג

New member
../images/Emo36.gifבבקשה לשרשר...../images/Emo26.gif

על מנת שהדפים לא ירוצו ויברחו לנו מהר, יש לשרשר את ההודעות שקשורות אחת לשנייה. ההודעה שלך בהחלט יכולה לבוא יחד עם ההודעה של נעה בה היא מעדכנת אותנו. בעמוד יש רק 20 הודעות ראשיות, כל הודעה ראשית חדשה דוחפת את ההודעה האחרונה לעמוד הקודם. אף אחת לא רוצה שההודעה שלה תלך לאיבוד שם. תודה על ההקפדה.

למעלה