שאלה קטנה

שאלה קטנה

בעצם זאת שאלה רק להומואים/לסביות/סטרייטים/סטרייטיות. מצטערת על הקיפוח של הביסקסואלים... בכל מקרה, אני לסבית וזה אומר שאני נמשכת אך ורק לבנות... אבל קורה לי לפעמים שאני רואה איזה בן שהוא יפה או משהו כזה, ואני פשוט "נדלקת" עליו. אני יודעת שאני לא ממש נמשכת אליו, וזה מה שמעצבן! בעיקרון סתם רציתי לדעת עם לעוד מישהו זה קורה, ואם כן, אז איך נפטרים מהדבר המעצבן הזה?? כי פשוט לפעמים בנות כל כך מעצבנות אותי ואני נמשכת למעט מהן, ואז אני רואה איזה בן שכן עושה לי משהו, אבל אני יודעת שזאת לא משיכה! לעזאזל, אין ממש פואנטה להודעה, אלא סתם בא לי לדעת שאולי יש עוד כמוני... תודה וסליחה..

רציניקן

New member
גם לי קורה שאני נדלק על בן...../images/Emo6.gif

מה שלומך? טוב, אני לא כזה מומחה בנושא (לא מומחה בכלל....
) אבל גם לי קורה שאני מוצא את עצמי נדלק (
)על בחורה משום שהיא נראית טוב. אני חושב שדבר זה לגיטימי... איך נפטרים מזה? זו כבר שאלה אחרת. הצעה שלי, קחי אקמול... אין באמת דרך להפסיק את זה, הכל תלוי בך. שאלה לי אליך: סליחה על מה בדיוק?

תשובה לשאלה:

לא יודעת, פשוט אני נוטה להגיד סליחה אחרי כתיבת הודעות מטופשות...
רק שבשבילי זה די חשוב בנושא- כלומר מעצבן.. טוף לא משנה. תודה על התגובה!

sarah

New member
אהממ

למה זה מפריע לך?
הרי את לא מנסה לכפות על עצמך להיות לסבית או לא להתלהב קצת מבנים יפים לא?
זה כמו ש...ארג...לפעמים אני רואה ילדים קטנים מדיי חמודים ואני אומרת לעצמי "הממ...יום אחד הם יהיו חתיכים"
זה לא מזיק, בהצלחה לך. שרה

ננס לבן

New member
חשבתי שרק אני עושה את זה...

אני וחברה שלי אימצנו צוציק :) יש איזה גמד בבניין שלה שהוא יגדל להיות ילד כזה יפייפה .. אז אימצנו אותו, וכל פעם שאחנו נפגשים הוא אומר שלום :) ואפילו הציעה לנו לשחק איתו בצלחת מעופפת... והחלטנו שעכשיו אחנו נטפח אותו, נשחק איתו וכשהוא יגדל אז נתחתן איתו

למעלה