שאלה קטנה...

natalyrst

New member
שאלה קטנה...

טוב לא ממש שאלה, או שכן
איזה שיר של היהודים אתם הכי אוהבים
שרשרו לכאן. ועוד משו: מה דעתכם על לא קל
אהבתם\לא אהבתם ??

NighTy

New member
לא ממש אהבתי...

אבל אני אוהב הרבה שירים אחרים שלהם!

natalyrst

New member
יותר מדוייק../images/Emo35.gif

הרי חוץ מהדיסק הראשון יש עוד מלא שירים בטוח אהבת עוד לא

צחי24

New member
את האמת...ממש לא

מאוד התאכזבתי מהדיסק השני..לדעתי דיסק גרוע למדי. הדיסק הראשון הוא פנטסטי.

מייקל21

New member
כמה שאני לא מסכים איתך...

האלבום השני של היהודים הוא אלבום מצויין, מלא בדיסטורשנים וגיטרות מעולות עם הרבה מחאה, צרחות ולחנים מענינים. היהודים לא נופלים עם האלבום הזה אלא רק מטפסים למעלה, ולצערי האוזן הפופית הקלה נוטה לאהוב בדר"כ את הבית החם והאהוב (האלבום הראשון) ולא מצליחה לעזוב אותו ולעבור טו דה ביג סיטי (האלבום השני ולא פחות). ומקרים כאלה יש הרבה... בדיוק כך קרה לאלאניס מוריסט שפשוט העזה (כמו מלכה) וכולם החמיצו פרצוף... (למרות שמעל 5 מליון עותקים לאלבום ההמשך הוא תוצאה מצויינת לפרצופים חמוצים... ובדיוק כך עם היהודים (שמכרו 25 אלף מהשני לעומת 57 אלף בראשון - ושניהם מכירות מצוינות))

צחי24

New member
אין צורך לזלזל באוזן שלי

יפה שהכללת אותי באנשים "האוזן הפופית הקלה" אבל אני לא צריך להצטדק בפני מי שלא מכיר אותי. אני אישית אוהב את הראשון יותר (גם אם זה לא מוצא חן...) ותקרא לי איך שאתה רוצה אבל זו דעתי...

yuli c

New member
אז ככה..

נראה לי שזאת הפעם הראשונה שאני ומייקל מסכימים על משהו :))) אני חושבת שהאלבום השני של היהודים "היהודים" הוא בהחלט אלבום מצויין ולדעתי הוא גם הכי טוב שלהם. לא שיש לי משהו נגד "מציאות נפרדת" שהוא גם אלבום מצויין אלא שבאלבום השני הם הרבה יותר התפתחו מבחינת הסאונד והלחנים. הלחנים שם הרבה יותר מעניינים ומגוונים מהאלבום הראשון. אז נכון הליריקה שם לא משהו... אבל עדיין לדעתי זה האלבום הטוב ביותר שלהם.

monicaz dude

New member
תראי...

היהודים זה בין הלהקות שאני הכי אוהב ולא נראה לי שאפשר לקבוע איזה שיר הכי אוהבים! יש ת'שירים מועדונים (שירי פוגו בשבילך...): - אלה - גניבה - עוד ארון... ושירים של הופעות שהם השירים המרגשים ביותר: - לא קל + פיוטה (שיר ממש חזק!) - הימים שלנו - לעוף - המאה העשרים.. הקיצר המקסנה שלי מכל הסיכום הזה... שאין לי ממש שיר הכי אהוב.. יש הרבה כאלה.. וכמובן שכחתי את ג'קי לייב...(+ הבית הרביעי...)... וכמו שאמרתי... אני ממש אוהב את לא קל (ופיוטה שבא איתו...) שיר ממש חזק! !

yuli c

New member
אז ככה...

בתור אחת שמאוד אוהבת את המוסיקה של היהודים ויש לי את שלושת הדיסקים שלהם והייתי גם בכמה הופעות. אני חושבת שכמעט כל השירים ב"מציאות נפרדת" וב"היהודים" מאוד מוצלחים קשה לי לכתוב איזה שירים הכי כי בגדול אהבתי את כולם. את "פחד מוות" פחות אהבתי. אני אישית חושבת שהדיסק השני שלהם "היהודים" הוא הכי מוצלח מבחינה מוסיקלית מכיוון שיש בו הכי גיוון מוסיקלי מבחינת הליריקה הוא לא משהו אבל עדיין הוא הדיסק שלהם האהוב עלי ביותר. בקשר לשיר "לא קל" מ"מציאות נפרדת" אני חושבת שזה שיר מאוד יפה ומרגש ואכן מאוד אהבתי אותו למרות שתום שר שם קצת מצחיק. :)))

chloroform

New member
שירים ממש טובים לדעתי

טוב כל הדיסק הראשון מצוין, אהבתי במיוחד את קח אותי, הזמן שלך, לא קל זה שיר אדיר לדעתי וגם הימים שלנו הדיסק השני פחות אהבתי, הכי אהבתי את גניבה שם בדיסק השלישי יש את תענה לי והמאה העשרים שהוא שיר לגמרי סוחף, ובטח יש עוד כמה טובים ששכחתי..

rockninja

New member
או-אה...

היהודים להקה סוף הדרך הדיסק הראשון והשלישי מפוצצים בשירים מעולים. הדיסק השלישי הכי טוב לדעתי והוא הכי איכותי ומיקצועי, השירים בו ממש מעבירים רגשות נהדר. סוחפים כמו שמישהו פה כבר אמר. את הדיסק השני הכי פחות אהבתי, לא מבין למה יש כאלה שאומרים שהוא מגוון מוזיקלית, לדעתי כמעט לכל השירים בו יש את אותו סאונד רוק-ישראלי-עדין שכזה, שאני לא מת עליו אבל עדיין זה טוב. השירים שהכי אהבתי מתוכו הם: גניבה (כמובן, שיר ענק, עוד לפני שידעתי שכל מעריץ של היהודים יסכים איתי בזה ממש אהבתי אותו
, עידן האלוהים, אינטרמת ותעזור לי. אני גם אוהב (אבל הרבה פחות) את לפעמים, יכול להיות וטיפה בים. יש בהם משהו... מהדיסק הראשון: עוד ארון אחד, אלה, ג'קי, הימים שלנו, הבלוז, סוף העולם, הזמן שלך, מחפש תשובה...... וואו יצא יותר מדי.... מהדיסק השלישי: ליפול, פעמון מלחמה, המאה העשרים, oh lord, מקום אחר,you've got to believe me. אלה העיקריים.

היהודים...ענקיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השיר שהכי אהבתי של היהודים.... קשה קשה קשה... אבל לעופ וליפעמים..השתיים הכי טובים לדעתי..אבל יש עוד כמוהם.. וכל אחד ודעתו שלו... ודעתי על לא קל... שיר מצויין...במיוחד בהופעות איך בסופ הבית השלישי הוא מיתחבר אם פיוטה...ואז הסולו.. אז פשוט שיר געוני.. וזהו ממני בוטן

למעלה