שאלה קטנה

nicky28180

New member
שאלה קטנה

רציתי לדעת כמה צריך לשלם בכדי לעשות פסיכומטרי? במקום המגורים שלי צריך להתחיל קורס פסיכומטרי ב-23 לפברואר ויש הנחה לתושבי הישוב (המחיר הוא ממש נמוך), ויש לי בעיה עם שעות העבודה (8:00-18:00) כי קורס הפסיכומטרי אמור להיות בשעות 17:00-21:00.
יוצא לי שאני מפסידה שעה מהקורס (בשעה אפשר להספיק המון). ממש חשוב לי לדעת כמה משלמים לקורס פסיכומטרי.

pisco

New member
יואל גבע

יואל גבע לקחו ממני 5200 ש"ח אחרי הנחה של חייל משוחרר.... ויש עוד את התשלום על הבחינה עצמה שזה בערך 435 ש"ח

nicky28180

New member
תודה../images/Emo140.gif

תוכלו לתת לי עוד פרטים בקשר לקורסים אחרים של פסיכומטרי?

adamfbs

New member
למידה אישית

אישית אני למדתי לבד לבחינה זאת, בעזרת ספרים של חברים שלי שעשו קורסים לפסיכומטרי ועוד ממקומות כאלה ושונים, כל יום ישבתי איזה שעתיים, ובשבועיים האחרונים איזה 3 שעות ליום, ופעמים מפגש עם מורה ידידה של אבא שלי שנתנה לי כמה טיפים אחרונים. שילמתי לפסיכומטרי ממש הוצאות קטנות, עקרונית רק על הבחינה עצמה ועל אוגדן הבחינות. ואת האמת? אני חושב שאין שום הבדל בין קורס ללמידה אישית, כל מה שמשנה אם אתה מסוגל לזה, לקחת את הפרויקט הזה על עצמך.. בגלל שקיצרתי את המועד שלי לפברואר במקום אפריל שהיה אמור ליהיות במקורי היה לי קצת לחץ בזמן והייתי מצליח יותר עם עוד איזה שבועיים, אבל חפיף לדעתי אני הולך להוציא בסביבות 650-700, ושום קורס שבעולם לא היה מקפיץ את זה.. הכל עניין של תפיסה אני מניח

למעלה