שאלה קטנה

shiri_b

New member
שאלה קטנה

אמא שלי רוב הזמן בבית, בגלל זה כל פעם שהיא אומרת לי שהיא יוצאת או משהו עולה בי תחושת שמחה (אני אוהבת להיות לבד בבית) ושדיברתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שסוף סוף אמא שלה נשארת בבית וזה.... הרגשתי רע שאני שמחה שאמא שלי הולכת, כי יש ילדים שההורים שלהם נמצאים הרבה פחות בבית. למשל אבא שלי שישי-שבת הוא כל היום ובימי עבודה הוא יוצא ממש מוקדם בבוקר וחוזר ב8 או יותר מאוחר.. ושהוא בא אין לי בעיה אבל זה מסיבות אחרות.... אז השאלה שלי (שמשום מה באה אחרי הקדמה יותר מידי גדולה) היא האם ההורים שלכם נמצאים מספיק איתכם לדעתכם? או שהייתם רוצים שהם יהיו יותר? או פחות?

greenAngel

New member
האמת...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמממ.. זה דיון מצויין לדעתי
אני אישית חושבת שההורים שלי נמצאים בבית מספיק,
ואני אסביר למה אני מתכוונת, הם נמצאים לידי
מספיק אבל אני חושבת שהם באמת עובדים יותר מדי
[מחוסר ברירה כנראה..
] ואמרתי את זה לאמא שלי.. [את החלק השני
]
בכל אופן, אל תרגישי רע
זה שאת מרגישה ככה זה לא אומר שעשית למישהו משהו רע
לארה

Heavy Thought

New member
אני לא מדברת עם ההורים שלי בכלל

לא הקטע של "ברוגז" פשוט... לא. ואני מעדיפה את הבית לעצמי... אז לא אכפת לי שהם לא נמצאים איתי הרבה. את אמא שלי אני רואה הרבה, כי היא מסיימת לעבוד מוקדם. את אבא שלי אמנם קצת, אבל זה בהחלט מספיק לי.

gabrielle

New member
אז ככה...

אמא שלי לרוב בבית ואני דיי שמחה שהיא לא. ואני מאוד שמחה שההורים שלי יוצאים בערב כי ככה אני יכולה לעשות מה שבא לי. בנוגע לאבא שלי, בגלל שההורים שלי גרושים אני רואה אותו רק פעם בשבוע לכמה שעות- וזה ממש לא מספיק לי.

אין מצב שאני אהיה לבד בבית.../images/Emo16.gif

הפעם אחרונה שהייתי לבד בבית הייתה לפני המון זמן, וגם, רק לחצי שעה בקושי. אם אמא בעבודה, ואבא בעבודה (או בחו"ל, בעבודה), אז אח שלי בבית, בדרך כלל עם חבר שלו, ואחת הסבתות. אני מתגעגע ללהיות לבד קצת.
ניר

Tomerkin

New member
ההורים שלי רוב הזמן בבית ../images/Emo4.gif

אבל אני במילא בחדר עם הטלוויזיה והמחשב כל הזמן, כך שאני לא ממש רואה אותם

shiri_b

New member
כן, גם אני לא

האמת אני ילדה של אבא איתו אין לי רוב הזמן בעיה.... אני די דומה לו והוא פחות חטטן אז אין לי בעיה לדבר איתו אבל בכלליות... אני לא מדברת איתם והם תמיד שואלים אותי למה אז התשובה שלי היא "כי אין לי מה להגיד" משום מה זה לא מספק אותם

greenAngel

New member
וואלה.. ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif

כשהם כזה באים ושאלים למה אני לא מדברת איתם.. [בעיקר אמא שלייי]
אז כזה לא נעים לי כי אני כזה חושבת איך אני הייתי מרגישה במקומה..

shiri_b

New member
אצלי זה מין כזה

באותו רגע זה מעצבן אותי ואז אח"כ אני חושבת עליה ומרגישה רע..

*neta*

New member
לא רק שאני מרגישה שהם לא מספיק

איתי, אני גם לפעמים מרגישה שהם משקיעים יותר בעבודה שלהם מאשר במשפחה.

Cournilius

New member
אני כמעט לא רואה את ההורים שלי

ואני ממש שמח על זה. אבא של י תמיד היה בצבא קם ב5 חוזר בין 8 ל1 בלילה. ואמא שלי בבית מ-4 וקצת(יוצא ב7 וחצי ככה..) את אמא שלי אני רואה קצת יותר שאני אוכל וזהו בערך כל השאר אני בחדר מה גם שהנה אבא שלי קיבל "חופש" שנה מהצבא בשביל לעשות תואר 2 ואז הוא חוזר אז הוא יותר בבית ותמיד היתי רב איתו אבל אשכרה ת-מ-י-ד ועכשיו בגלל שהוא הרבה בבית יצא לי יותר לריב איתו ועכשיו אנחנו לא מדברים איזה 3 ומשהו שבועות...

חחחח זה הכי כיף כשההורים לא בבית!!!

לצערי אמא שלי חוזרת בד"כ בצהריים... ואבא שלי רק בערב די מאוחר... וזה הכי כיף כשאין אף אחד בבית חוץ ממני!!! אפשר לשמוע מוזיקה חזקקקההה ולשיר יחד עם זה:) ו... אפשר המון דבריםם!!! אני אישית חושב שהורים זה דבר מרושע!!

למעלה