שאלה קטנה....

לילך1

New member
שאלה קטנה....

קודם כל אני חייבת להגיד כל הכבוד על העבודות שהתפרסמו פה בימים האחרונים ..אני קוראת ועוקבת כמה שאפשר .... והשאלה היא ...באיזה דבק להדביק מפית על קופסה מפלסטיק שקוף ??????? ואם אני רוצה לצבוע את הפלסטיק בצבעי אקריל אני צריכה לערבב את האקריל בדבק נגרים ????

לילך1

New member
ההודעה שלי הלכה לאיבוד

אז אני מקפיצה אותה ברשותכן.... ועוד שאלה אם כבר הקפצתי האים דאס הוא חומר דליק ??????

psa

New member
אני הדבקתי עם דבק מפיות

ואחר-כך גיהצתי בחום נמוך. אולי יהיו טיפים אחרים לבנות.

lilachh

New member
הי לילך ../images/Emo24.gif

לגבי צביעה - לדעתי צבע עם דבק יתפוס.

Noga222

New member
היי לילך

אני בד"כ משתמשת במקשר, אבל הבנתי שלערבב עם דבק עושה את העבודה. לא ניסיתי אף פעם להדליק דאס...

לילך1

New member
יפה...להדליק דאס !!!! ../images/Emo6.gif

חשבתי לעטוף את הגביעים המדוברים של המעדן בדאס ולשים בפנים נר השאלה היא מה יקרה לדאס כשהנר יבער ???? ניסיתי להדליק נר בקופסאת המעדן ..הקופסה נמסה !!!! השאלה מה יקרה אם הקופסה תהייה מצופה בדאס מבפנים ומבחוץ ???

lilachh

New member
לדעתי לדאס לא יקרה כלום מחום

אבל הבעיה היא האם הפלסטיק בכל זאת לא יתחמם למרות שיש דאס משני הצדדים.

Noga222

New member
ניסוי מעניין....

אבל בתור אחת שדפקה את הביוטופ בתיכון כי הכרוב מת... משאירה לך את הנסיונות.... בכל מקרה, אמא שלי קיבלה הוראה כרגע למצוא לי כמה DEAD OR ALIVE....

lilachh

New member
../images/Emo6.gif אני קניתי היום עוד..למקרה שיהיה

מחסור שוב וזה חד פעמי

2_be

New member
הי לילך,

בקשר לצבע אקריליק על פלסטיק , אפשר לערבב גם עם דבק פלסטי רגיל וזה מחזיק מעמד. ציירתי ככה על קופסת סבון (לסבון נוזלי ) מפלסטיק וזה עדיין לא ירד למרות המגע עם המים והסבון מידי פעם... ואגב, מה שלומך?

לילך1

New member
אני בסדר תודה ...

יש לי דבק נגרים אז זו לא בעייה... אני אנסה להדביק מפית על פלסטיק בלי צבעיה עם דבק רגיל למפיות..נראה מה יצא

av_i_va

New member
אני ממליצה לא לשחק ב../images/Emo117.gif

כן דליק - לא דליק - למה משחקים מיותרים באש? אני לא רוצה להתייחס לנושא מעבר לאזהרה שבסכנה!

למעלה