שאלה קטנה

שאלה קטנה

היידות של הסהר האדום -הם של מד"א? ראיתי בטלויזיה נט"נים שלהם איך זה הולך?

סליחה סליחה טעות בשאלה

התכוונתי מה ההבדל בן הצלב האדום למגן דויד אדום הכוונה האמבולנסים שלהם גם של מד"א?

איזה צו איסור בראש שלכם?

נגנבו חמישה אמבולנסים של מד"א. נגנבו גם 2 אמבולנסים של חברה פרטית. כמו כן נגנב אמבולנס של חברה קדישא. אין על זה שום צו איסור פרסום - זה פורסם בריש גלי, עם המספרי רכבים! לפני כמה ימים החוצפה הפלסטינאית עלתה מדרגה. הגיע ערבי עם גרר לעמדת הש.ג. בהתנחלות. אמר שהזמינו אותו לגרור את האמבולנס. בשעה שהוא התחבר לאמבולנס ובא "להרים אותו על הרמפה" הייתה לצוות בנקודת הזנקה קריאה, הם יצאו, וראו את האמבולנס "מורם" הגנב נטש, וניסה להמלט, לאחר מרדף קצר הוא נתפס.

שוטר לא על כל דבר יש צו איסור פרסום

בפורום הזה יש צו איסור פרסום רק לאואטינג...

איציק- שוב פעם אתה קופץ?

כמתנדב לשעבר אני יודע מה אני אומר- אולי זה כבר הגיע לרדיו אבל בזמני זה היה לזה צו פירסום. באחיית איציק תתקשר אלי יש לי משהו להגיד לך!

שוטר אתה קופץ לפני Kיציק ! ! !

כמתנדב כיום כבר הרבה זמן, אני יודע בבירור שלא רק שלא היה על זה צו איסור אלא היה על זה צו פירסום !!! יצאה הוראה לכל תחנות מד"א לשים לב לאמבולנסים חשודים, להשאיר מע´ סירנה דולקת כשמכבים את האמבולנס כדי שכשמדליקים את האמבולנס תידלק המערכת, ועוד כל מיני דברים כאלה.

תבין יוסי

אני יגיד לך את זה טוב. יש האזנות של ערבים לפורומים ולצאטים אז בגלל זה אני לא כותב מי מה והיכןץ תבין טוב תראש שלי!

PFM

New member
לא הבנתי את הקטע עם מע´ הסירנה...

בס"ד מה בעיה? ומה קורה כשנהג מד"א מדליק אמבולנס?

טומי*

New member
אז א´ מ.ד.א. זה מ.ד.א. והאמבולנסים

שלהם לא שייך למ.ד.א. כפי שהניידות שלהם זה לא שייך למשטרת ישראל. זה שני ארגונים שונים ואין ביניהם שום קשר.בקשר לאמבולנסים הגנובים ידוע לי בבירור שבתחילה היה על זה צו איסור פרסום,שראו שזה כבר יצא מכל פרופורציה אז פירסמו.

טומי שים לב

מה מצב קודם כל? קח בחשבון שהאמבולנסים של הפלסטיניים כמו שלנו בול כמו שלנו נט"נים כמו שלנו-רגילים כמו שלנו-. מאיפה ממה שהם גונבים?. האמבולנסים-של הצלב האדום גם אבל ראיתי אותם הם ישניים לאללה מה אתה אומר מאיפה לעזאזל יש להם תתקציב? המשך יום נעים רועי

רציתי רק להושיף בהקשר להודעה

מוציקיטו אם זה פגע בך אז סליחה שלח לי מסר לאישי אם הרגשת לא נוח כי אני ממש אין לי משהו נגד הדתיים זה היה פשוט בהומור המשך יום נעים רועי

אל דאגה אחי

אני לא נפגעתי או משהו פשוט לא הבנתי את זה כי לא ראיתי את רק-בישראל הספציפי שבו זה נאמר. רק תוסיף לזה בסוף (מתוך רק בישראל) אז אנשים יבינו מאיפה זה....

אוי שוטר שוטר

רק נעלמת לה השוטרת שלימדה אותך את כל מה שאתה יודע וכבר אתה מתחיל להשתולל עם שטויות?? אני רואה שכדאי לי לחזור מהר הביצה אם אני רוצה שתישאר במצב שפוי. תחזיק מעמד. דגדג (שקורעת את התחת למען עתיד ילדיה עם בעלה ההולוגרמי) נ.ב. - היי לכולם, אל תנסו אפילו לתהות מאיפה צצתי. דג.

למעלה