שאלה קטנה

Crema86

New member
שאלה קטנה

עוד מעט אני הולכת להשתתף בתחרות יופי מקומית שבה אני ילבש שמלת ערב כחולה ארוכה ושמלת כלה צמודה . בין הבגדים אני ילבש גם חצאית וחולצה , מכנס וחולצה שאין לי מושג מה יבחרו בשבילי ..
עכשיו קניתי 2 נעלי עקב
מאוד אהבתי את העקב השחור עם קישוט בצבע כסף השאלה אם נניח יבחרו לי מהבגדים שממדתי חולצה מכופתרת בצבע תכלת עם מכנס שחור או אוברול גינס עם חולצה מכופתרת האם נעלק עקש שחורה כזאת גם תתאים או שזה רשמי מדי?

Crema86

New member
עוד שאלות קטנות

יש לי גם נעלי עקב ממש נןחות של קליגולה שהן שחור לק ובתוך הנעל יש צבע ורוד בזוקה והשאלה אם זה יהיה יפה לשאר הבגדים ?
ולגבי הנעלי עקב החדשות. יש קצת חיכוך איפה שהאצבעות וקניתי בטו גו משהו מג'ל כזה שמדביקים בתוך הנעל כדי למנוע שפשופים. טרם ניסיתי
זה עובד ?

קרמיט524

New member
תשובות

לא הבנתי אם את יכולה ללבוש את שני זוגות הנעליים, כל אחד עם בגד אחר, או שאת צריכה לבחור.
בכל מקרה - לשמלת הערב כמובן הנעליים השחורות, שהן יותר חגיגיות ורשמיות. לג'ינס, או הבגדים היותר קלילים, הנעליים הלבנות יכולות ממש להתאים בעיניי, כי הן יותר קלילות וקיציות, ויכולות להתאים ממש עם ג'ינס וצבעי תכלת.
לגבי הנעל של קליגולה - קשה להחליט בלי לראות את הנעל עם הפריטים האחרים, אבל בהחלט יש מצב. אני מציעה שתנסי, ותראי לבד אם זה לא יותר מדי עמוס. ואם הצבעים מתאימים ולא צורמים בעין.
לגבי הרפידות שקנית, זה בד"כ עוזר מאד למנוע שפשופים ובנוסף מרכך את משטח הדריכה ומאפשר לנעל להיות קצת יותר נוחה.

למעלה