שאלה קטנה

ליטן א

New member
שאלה קטנה

מה דעתכם - אם אני רואה חתימה של מישהו בפורום, האם זה יהיה מוסרי "לגנוב" אותה ולשים אותה גם אצלי? ומנושא לנושא, באותו נושא: אני מכריז בזאת על תחרות "החתימה המדהימה"... כל חתימה יפה שאתם רואים אצל משתמש כלשהו בכל פורום כלשהו.. תעתיקו אותה לפה... אוקיי, כמה קטנות שראיתי ואהבתי: *מניאק זה לא קללה, זה דרך חיים *Eat a beaver, save a tree! *מוגש כחומר למחשבה ע"י המועצה להגשת חומר למחשבה *כשיסיימו את-נתב"ג "2000" התפלת המים וכמובן שגברי לוי יתפטר, יתחילו העבודות על החתימה *מה שלא נכנס דרך הפה נכנס דרך הוריד ואתם מוזמנים להוסיף..

ליטןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

מה נשמע?!?!?!?!?!?! זוכר אותי?

shahf

New member
הנה חתימה שראיתי אצל משתמש

בלתי ידוע ובלתי מוכר On March 3, 1969 the United States Navy established an elite school for the top one percent of its pilots. Its purpose was to teach the lost art of aerial combat and to insure that the handful of men who graduated were the best fighter pilots in the world. They succeeded. The flyers call it: Top Gun

מתן ב

New member
יש אחד יפה...

בחתימה של אורית: -אל תפתח פה לשטן - הוא לא רופא שיניים. ועוד אחד בחתימה של ילדה שקוראים לה מיכל: -עירנות היא הפרעה בין שינה לשינה...

ראיתי פעם אצל מישהו מפורום סטנדאפ

משהו כזה (לפי מה שאני זוכר) אני זוכראת השיער הבלונדיני והרטוב שלך לעולם לא אשכח את המבט העצוב על פנייך ואת הדמעות הזולגות מעניך, עורך הכחול החויר בפני כשנגעתי בך גרגמל ניזכר בדרדסית לפני שהוא מכניס אותה לסיר לא בטוח שאמרתי את זה נכון אמרתי רק לפי מה שאני זוכר

זה שלי../images/Emo3.gif

והנה עוד משהו: אם אומרים למובטל לך לעבוד אז מה אומרים להומלס?

למעלה