אוקיי-
למיטב זכרוני, במצב מוגן אתה יכול ליצור פסיקות באמצעות יצירת שני אלמנטים- descriptor, ו- selector. את ה- descriptor אתה מוסיף ל- IDT, הלא זהו אוגר המכיל את טבלת הפסיקות של Protected Mode (למעשה את טבלת ה- descriptor-ים, בניגוד ל- IVT ב- Real Mode, שמכילה את הווקטורים עצמם), ומתוך ה- descriptor אתה יוצר קישור ל- selector עצמו. דוגמאות למימוש תוכל למצוא ברחבי האינטרנט ואם יהיה לי זמן היום אוכל לחפש ולשלוח לך קטע קוד מתוך מערכת ההפעלה הקטנה שבניתי לפני מספר שנים. לגבי שימוש בפסיקות שנכתבו ל- Real Mode כאשר אתה ב- Protected Mode: מישהו כאן כבר העלה את השאלה הזו לפני מספר ימים וגם אז אף אחד לא ידע לענות בדיוק. ספר מעולה שכולל את כל מה שאתה צריך לדעת הוא בעצם ה- Intel Architecture Manual: System Programming. אני זוכר שהדפסתי אותו לפני שלוש שנים- שני קלסרים- והוא כלל כל פיסת אינפורמציה קיימת על Protected Mode. החיסרון היחיד בו הוא שכמעט ואין בו דוגמאות קוד.. מידע כללי על Protected Mode וספציפית על פסיקות תוכל לקרוא
פה. הסבר מעולה על פסיקות ב- Protected Mode (גם ב- DPMI) תמצא
כאן. מדריך שלם למתכנת בסביבת ה- 386 יש באתר
הבא. (יש עוד המון אתרים באינטרנט המספקים מידע רב, אני ממליץ לך לבצע חיפוש על הנושאים שמעניינים אותך)