שאלה קטנה

hip hop soul

New member
שאלה קטנה

מה עם האהבות הראשונות?אתם שומרים קשר איתם?(אני מצטער אם אני מעלה זכרונות שאתם לא רוצים להיזכר) אני פשוט חושב שזה עצוב שאני והראשונה שלי לא מדברים.מה סתם לנתק קשר? הרי היא חשובה לי גם אחרי שנפרדנו (כבר חצי שנה). עדיף (אחרי שאני יפסיק לחשוב עליה וימשיך הלאה כמובן) לנסות לשחזר את הקשר לידידות או פשוט להמשיך הלאה בלעדיה?

mariana

New member
לא לחדש שום קשר

אני אהבה הראשונה שלי היית 3 שנים, החלטנו להיפרד בגלל שלא רציתי להיתחן כי הייתי קטנה והוא לחץ, ככה שפירקנו את החבילה, כשקשר נגמר אז הוא נגמר סופית, אם תחדש איתה את הקשר כל העבר יתחיל לעלות, והחויות שחויתם יחזור למוח ותדגעגע, ככה שאתה מונע את זה לעצמך. אני ממש התחננתי להישאר בקשר עם האקס שלי והוא לא נתן לי,היה מנתק לי טלפונים ומסביר לי בצורה יפה שזה לא יועיל, חשבתי שהוט טועה, אבל כיום אני מודה לו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד. לדוגמא עם החבר שלי השני היינו ביחד שנה וחצי ואף פעם הקשר לא היתנתק כי הוא לא רצה לנתק קשרים ורצה להישאר ידידים, אבל אי אפשר להישאר ידידים כשאוהבים, אז אחרי תקופה קצרה שוב היינו חוזרים ואז שוב פרידה ונשארים ידידים ושוב חזרה,. אז אני חושבת שאתה לא צריך את הכאבי הראש האלה. אתה תראה שיהיה לך הרבה יותר קל ככה.

black ross

New member
מרינוש עם כל הכבוד אני ......

לא מסכימה איתך על זה ....... אני עד כמה שזה נשמע בטח אבסורד (ולך במיוחד מרין) שומרת על קשר עם החבר שלי לשעבר וגם עם החבר שהיה לפניו ותתפלאי הראשון היום נשוי ומצפה לילדה ..... וההסבר לכך הוא מאוד הגיוני ..... אצלי בכל אופן מערכת יחסים מתפתחת מתוך היכרות עם זה שאני יוצאת איתו עוד מלני שהתחלנו לצאת ... כלומר היינו ידידים לפני שהפכנו להיות חברים ולכן כשאנחנו ניפרד אנחנו פשוט נחזור להיות ידידים או לפחות על זה אני בונה ומקווה ......

mariana

New member
מה שלומך?

יש משהו שאת לא מבינה. הוא נפר מחברה שלו לא מזמן והוא עדיין אוהב אותה, אז איך הוא יכול לשמור על קשר עם אותה בחורה וחוץ מזה צריך לב חזק בשביל זה, ואת תראי שהקשר שלהם יחזור להיתהדק לאט לאט ולו יהיה יותר קשה לשכוח אותה. גם אני שמרתי על קשר עם חבר שלי הראשון אחרי שנה בערך, אחרי שירד לי מימנו קצת, והוא היה כבר נשוי, ואת יודעת לפני חצי שנה שלחתי לו הודעה של חג שמח הוא היתקשר אליי וביקש מימני שאני לא אתקשר אליו, והוא נשוי + ילדה. אז מה את אומרת על זה? אני חושבת שזה תלוי בטיפוסים. דוגמא לאריאל לא אכפת להישאר בקשר עם חברות שלו לשעבר זה לא עושה לו כלום אבל לי אישית זה מפריע

מאו יין

New member
שתיכן צודקות! ולמה?

כי זה נווורא תלוי במהות וטיב הקשר שקיים אחרי הפרידה !! לדעתי אם אחד הצדדים עדיין מרגיש רגשות אהבה אז אסור!! להשאר בקשר כי זה רק לא נותן לאותו אחד את היכולת "לעבור הלאה"!!!! ובכלל דע לך שכשתהיה לך בת זוג חדשה סביר להניח (מניסיוני ומניסיונם של אחרים שאני מכירה) היא לא תאהב את זה שאתה עדיין בקשר עם האXית...!!!

hip hop soul

New member
כולכם בסוף צודקות

זה לא יהיה טוב בשבילי.למרות שעבר כבר זמן לא קטן, אני לא יכול להיות בקשר איתה. רק לשמוע את הקול שלה זה יהיה טראומה בשבילי. לכו תבינו אותי.כל היום אני מתחבט בשאלה מה לעשות ביום הולדת שלה שזה בכלל בפברואר!קצת דפוק הייתי אומר

בת ה י ם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני חושבת שרק אחרי תקופה ארוכה (לאו דוקא חודשים/שנים) , אחרי שגמרנו ל"התאבל" על מותו של הקשר שגווע, כן ניתן להיות חברים - והפעם במובן המלא של המילה...... פשוט חברים באופן אחר. אני בערך לפני שנתיים פגשתי את החבר הראשון שלי, הוא עדיין רווק והיום אנחנו יושבים בכייף ופשוט רואים אחרת את הדברים, אין כאן אהבה כואבת או פגיעה או כל דבר אחר שיכול להרוס, יש רק חברות ופרגון הדדי שנובעים ממקום אחר. אז אפשר , אבל רק כשבאמת מוכנים לכך, בלי ציפיות מהקשר. (כי.....ציפיות יש רק על כריות)

black ross

New member
חברה כל הכבוד על התגובות ../images/Emo13.gif

בכל אופן אני די מסכימה עם מאו קבלי
...... זה באמת תלוי במהות הקשר ובשני סוגי הטיפוסים (היא והוא)

mariana

New member
זה לא פייר

כי זה מה שאני גם אמרתי שהוא לא יכול להיות בקשר עם מישהי שהוא עדיין אוהב אולי אחרי הרבה זמן כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן גם אני נותנת
למאו וגם ליייייייייי
וגם לך שירן
בעצם לכולםםםםםםםםם
טוב הגזמתיייייי

hip hop soul

New member
ובבקשה תגידו מזל טוב

היום אני יוצא לפגישה הראשונה שלי (אולי השנייה אבל הראשונה לא ממש נחשבת בגלל שהיא הייתה גרועה) מאז האחרונה.לקח קצת זמן אבל... Better Late Then Never

black ross

New member
אופס....

שכחתי לומר מזל טוב ............ או שסתם לא רציתי כי אני מקנאה
נו אין מה לעשות ........ אם אי פעם תרצה מישהי לצאת איתה אני אשמח

mariana

New member
בהצלחה מאמי

אל תלך עם ציפיות גדולות. ואתה יודע מה? עד היום הולדת שלה יש בערך חצי שנה, זאת אומרת מה שעברת עד עכשיו כלומר תוכל לשכוח אותה עד אז עוד יותר טוב ותאמין לי כבר תיהיה לך בחורה חדשה שאפילו תספיק לאהוב אותה ואז תוכל להיתקשר אליה ולאחל לה מזל טוב, אני יודעת שאתה אפילו מחכה ליום הזה, אבל אני שמחה שזה קצת רחוק ועד אז יש לך עוד המון לעבור. אפילו ביום הולדת שלה אתה יכול לשלוח לה שיר דרך הטלפון ואתה לא חייב לדבר איתה. אז בהצלחההההההההההההההה

hip hop soul

New member
רציתי..

לשלוח לה זר פרחים ולכתוב לה שתמיד יהיה לה מקום ב-
שלי. אבל כולם אומרים לי שלא כדאי ולא מבינים למה אני רוצה לעשות את זה בגלל שהיא
שלי. גם בגלל שביום ההולדת שלי היא עשתה לי קטע מסריח שהתעלמה ממני ושלחה לי הודעה מגעילה. אני מקווה שאני אבין בעוד חצי שנה שהיא לא שווה את זה.

mariana

New member
אם היא שלחה לך הודעה

סימן שעדיין היה לה משהו בלב שלא רצתה לשמוע אותך. אגב הפרחים תאמין לי בשבילה זה יותר מדי. עד אז אני מבטיחה לך אתה תשנה את דעתך.

למעלה