שאלה קטנה-

Oukami Kun

New member
שאלה קטנה-

האם קיימות גרסאות סטודיו לביצועים מעונה 1? אני מחפש ביוטיוב ולא מוצא כלום... אשמח להכוונה.
תודה ויום טוב

SHTRUDIDI

New member
תשובה

לא קיימות גרסאות סטודיו מכל שבוע.
העניין של סטודיו החל רק מעונה 6 וחבל על כל 5 העונות שפיספסנו לפני כן.
מה שכן, יצאו אלבומים של המיטב של אותה העונה ואת זה כן היו מקליטים אז גם בעונה 1 יצא אלבום כזה.

מקווה שזה עוזר וברוכה הבאה לפורום, נשמח אם תישאר

Oukami Kun

New member
אני בן

וכן בזה כבר נתקלתי, חשבתי שאולי יש עוד... תודה בכל מקרה

יש מצב שאני אשאר, למרות שלא ראיתי את רוב העונות... בכל מקרה שמתי אתכם ב'פורומים שלי', נקפוץ מדי פעם... אולי בעונה 13

SHTRUDIDI

New member
כן שמתי לב, בטעות כתבתי ברוכה

אז קבל תיקון וברוך הבא לפורום

אנחנו שמחים לקבל את כולם גם אם הם לא צפו בכל העונות.
אם בא לך נשמח לשמוע איזה עונות ראית ומי היו הפייבוריטים שלך

Oukami Kun

New member
ראיתי את 10 11 ו12 כששודרו ביס

ואז השלמתי את עונה 1. השאר על הכוונת אבל אני לא ממהר עם זה.
ופייבוריטים בגדול היילי, אליס (ואז פיליפ) ואמבר/אנג'י. וב1 ידעתי מי הזוכה (מן הסתם) אבל הייתי בעד טמיירה עד שהודחה.

Oukami Kun

New member
חחח למה?

ב10 גם אהבתי את פול מקדונלד עד שהודח, וגם את קייסי. בכללי עונה טובה, למרות שהפיינל 2 המשעמם משהו. היחיד שם שממש לא אהבתי זה ג'ייקוב.

LeAnnDylan

Well-known member
חח סתם לא אהבתי אותם

פול היה מוזר מידי לטעמי. קייסי היה מעולה באודישנים ובהוליווד וממש הייתי בעדו אבל איכשהו בתחרות הוא קצת איבד את עצמו. בחר בחירות רעות ונתן ביצועים פושרים.
את היילי ממש לא אהבתי
אבל אתה בחברה טובה כי בערך כל שאר הגולשים פה כן אהבו אותה...
אני דווקא הייתי מרוצה (יחסית) מהגמר כי בכל זאת, שני זמרי קאנטרי. אבל באופן מפתיע אף אחד מהם לא באמת היה פייבוריט שלי אז לא כל כך היה לי אכפת מה הולך שם.

Oukami Kun

New member

ניסיתי למצוא חומרים שהוא הוציא אחרי איידול ולא מצאתי בשום מקום. חבל שהוא לא הצליח מסחרית, הוא די מיוחד בעיני. מזכיר קצת את אסף אבידן.

אה ותודה

SHTRUDIDI

New member
ממש חבל שהוא לא הצליח לפרוץ אחרי התוכנית

יש לו קול כל כך ייחודי, אני לא ממש מוצאת את הדמיון לאסף אבידן אבל זה לא יהיה רע אם יהיה כזה.
הוא הוציא סינגל עם אשתו הטרייה שאני מניחה שמצאת ביוטוב, אבל לא נראה לי שהא עשה עוד משהו מרשים אחרי זה. חבל.
יש לו ערוץ רשמי ביוטוב שהוא מעדכן קצת. נקווה שבקרוב תהיה בו אולי גם מוסיקה חדשה.

Oukami Kun

New member
לא ידעתי שזה מבחן

איך אפשר לא לאהוב בחורה ששרה לד זפלין? ועוד בצורה כזאת מעולה?
והיילי... פשוט הייתה מגניבה. היא קנתה אותי בשבוע אלטון ג'ון עם bennie and the jets.
ובכללי אני תמיד מעדיף את הרוקיסטים יותר. ובעונה האחרונה לא היה אף אחד כזה. אולי טיפה אנג'י אבל גם לא טירוף.

jess r

New member
בשורה הראשונה שלך חשבתי

שאתה מדבר על היילי
ואז הבנתי שהתכוונת לאליס.

גם היילי ביצעה לד זפלין מעולה
(והנפילה באמצע לא גרעה מהביצוע!)

גם אני התאכזבתי מנוכחותן הדלה של רוקיסטיות בעונה האחרונה.

Oukami Kun

New member
אפילו לא זכרתי את זה, היילי פשוט תותחית

אבל הביצוע של אליס לwhole lotta love הוא אחד הטובים שראיתי בתוכנית. הכי טוב באותו ערב ללא ספק, arguabley הכי טוב בעונה.

SHTRUDIDI

New member
גם אני הייתי בעד טמיירה

וגם בעד ג'סטין. הוא לא הוערך מספיק בעונה שלו לדעתי וגם לא אחרי.

יהיה מעניין לשמוע מה תחשוב על העונות הבאות אחרי שתשלים.
מה דעתך על עונה 1 לעומת העונות שראית?

Oukami Kun

New member
לדעתי ג'סטין הצליח רק כי

הוא היה הבן היחיד שלא היה גיי בעונה הזאת. הפיינל 2, אם היה מתבסס רק על כשרון, היה צריך להיות קלי VS טמיירה, ללא ספק. אבל ג'סטין הגיע לשם כי היה מקסים וחייך וענה את התשובות הנכונות.

הצפייה בעונה 1 הייתה שונה כי ידעתי מראש מי זוכה, אז לא היה איזה מתח בלראות האם אמריקה מסכימה איתי. בנוסף גם ראיתי אותה באיכות שלא ברא השטן אז הכל היה מפוקסל רוב הזמן. מזל שזה תחרות שירה

אני חושב שה קשה להשוות בין עונה 1 לעונות האחרות שראיתי בגלל שהפורמט מאד השתנה והכל נהיה יותר מהוקצע ומלוקק. עונה הייתה ממש חמודה וביתית כזאת, כשריאן ודנקלמן יושבים עם כל מתמודד לפני כל שיר לשיחה אישית.
קיצור זה עונה מתקופה שבה הטלוויזיה הייתה אחרת. זה כמו שקשה לי להשוות בין עונה 1 של הישרדות לעונות המתקדמות, זה כבר לא ממש אותה תוכנית.

SHTRUDIDI

New member
מעניין לשמוע את זה

אני ראיתי אותה גם אחרי שצפיתי בכמה עונות, אבל היה עדיין איזה דמיון בין העונות הנוכחיות לבין ההיא הראשונה אי שם ב-2002.
בטח אם הייתי צופה עכשיו לא הייתי מוצאת הרבה קשר ביניהן, חוץ מאולי הצורך האובססיבי לקברר שוב את וויטני ואת סטיבי ושוב את אותו השיר

למרות שראיתי את העונה אחרי שידעתי שקלי ניצחה, עדיין לא ידעתי למשל שטמיירה הודחה ב-4 וניקי מצאה את עצמה ב-3.
הייתי בשוק זה למרות שעברו המון שנים.

ואני לא לגמרי מסכימה לגביי ג'סטין. הביצועים שלו בטופ 10 ובטופ 4 היו בלתי נשכחים בעייני והיו לו רגעים אדירים בהוליווד.
הוא אולי לא הזמר הכי אדיר שם בהשוואה לקלי וטמיירה, אבל מבחינת בידור הוא יודע להעיר קהל ולעבוד על הבמה וזה גם חשוב.

Oukami Kun

New member
כן, מה הקטע? כל שנה יש שבוע מוטאון?

מלא מהשירים שהיו בעונה 1 שמעתי כבר בעונות המתקדמות וזה לא סימן טוב חחח.

אני נכנסתי לעמוד ויקיפדיה של העונה אז ידעתי בדיוק מי יודח מתי
. ולמרות זאת כשראיתי את זה זה עדיין עצבן אותי, כי עם כל אהבתי לניקי ממש לא הגיע לה.

וכן הוא היה בידורי אבל לא הרבה מעבר. את הטופ 10 ראיתי ממש באותו שבוע או שבוע אחרי שלאזארו שחט את השיר הזה בעונה 12 אז קצת קשה לי להעריך את זה, יכול להיות שבצפיה חוזרת זה יראה לי יותר מוצלח.

למעלה