שאלה קטנה

שאלה קטנה

שלום לכולם
אני חדשה כאן בפורום ומקווה להישאר כאן:)
אני עוברת בהדרגה לתזונה צמחונית ומחפשת להתייעץ עם נטורפתית או מטפלת ברפואה סינית או משהו בסגנון לגבי הנושא של ייעוץ תזונתי ובכלל אני בטוחה שיש עוד כמה דברים שאני יכולה לשפר באורח חיי מבחינה רפואית ואשמח לקבל המלצה או הפנייה לאחת כזו שמישהו פה היה/יודע/שמע....
בכוונה לא פניתי לפורום של רפואה משלימה כי שם כולם מהתחום ומן הסתם לא אוכל לדעת למי מהם לפנות:)

ותודה מראש לכל המשיבות

הי וברוכה הבאה

משנה לך איזור בארץ?

*נ.ב: יש פה גם משיבים...

תודה תודה

אני מחפשת מאיזור תל אביב-ר"ג-חולון-בת-ים-רשל"צ.

אם יש בנמצא אני מאד מאד אשמח. ויש לי גם חברה שתבוא איתי אז בטוח שגם הנטורפתית/מטפלת סינית תשמח

במשיבות כמובן שהכוונה גם למשיבים...

יש בראשון את נירה אולנד - דיאטנית קלינית

טבעונית בעצמה
תותחית!
מומלצת בחום.

את יכולה למצוא אותה בתפוז תחת הכינוי "דיאטנית טבעונית"
או בפייס תחת שמה.

בהצלחה!

אכן מומלצת בחום, מניסיון

אבל מכיוון שהשואלת שאלה על נטורופתית/מטפלת סינית לא המלצתי עליה, כי נירה היא כאמור דיאטנית קלינית. (שאני אישית מעדיפה אותה, אחרי שנגרם לי נזק רב מטיפול נטורופתי שהייתי בו לפני מספר שנים).

אלמוג86

New member
גם לי יש המלצה על דיאטנית קלינית בראשון

נטלי שמש.
מקסימה ונהדרת, טבעונית בעצמה.
ומטפלת בן השאר גם בבעיות רפואיות מגוונות
יכולה רק להמליץ עליה בחום.

יכולה להעיד שהיא זמינה לכל שאלה שלי בפייסבוק
התאימה לי תזונה בדיוק לפי ההרגלים שלי והמאכלים שאני אוהבת.
תומכת עוזרת ומלאה בגישה חמה ונעימה.

תודה לכולן על ההמלצות.

שאלה נוספת שקשורה כמובן..לאוכל שבטח שאלו פה כבר הרבה לפניי...
אני רוצה להמיר את הביצים בעוגות ובמאכלים מתוקים וניסיתי עם רסק תפוחים כמו שהמליצו לי כל מיני אנשים העיניין הוא שניסיתי רסק תפוחים לא ממותק (מעדיפה כמה שפחות סוכר לבן באוכל שלי..) והעוגה יצאה מאד רכה ולא יציבה וגם לא מספיק מתוקה...אולי לא שמתי מספיק סירופ אגבה....?
בכל אופן מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את ההמרה בין הרסק תפוחים לביצים...כלומר זה קופסה קטנה (כאלו של applesnax שנמכרות בשישייה למי שמכירה) עבור כל ביצה או שצריך יותר או פחות? ואני כנראה אנסה לשים יותר סירופ בפעם הבאה...

תודה מראש.

ועוד באותו הנושא

אני רוצה להכין ריבה בייתית הבעיה שכמעט בכל המתכונים שראיתי צריך לשים המממון סוכר (איזה חצי קילו או קילו סוכר...) ואני מאד מעדיפה להימנע מזה אז רציתי לשאול איך אני יכולה להכין מעדן פרי (כמו אלו של סאן דלפור או בסגנון שנמכר בסופרים) ללא סוכר ואם יש מתכון מדוייק עבור זה אני אפילו אשמח...

שבוע טוב

יווו תודה

אני כבר מפנטזת על הריבת תותים שאני הולכת להכין...בעיניין הזה אני עוד
אבל רק ככה לומדים...

מנסיון

את הנסיונות תערכי על כמויות קטנות
מספיק גם חצי קילו תותים ואפילו 200 גרם
בשביל לבדוק נוסחה

לא צריך ישר לרוץ ולהכין ריבה מקילו תותים...

למעלה