שאלה קטנה...

נרו2

New member
שאלה קטנה...

סביר להניח הרוב המוחלט של חברי הפורום לא נהנים מיחסי מין. זה די ברור...

אבל האם יש עוד אנשים כמוני שפשוט רואים את הפעולה הזאת (קיום יחסי מין) כפעולה פשוט מגוחחת?

זה פשוט מעניין אותי כי אני בדיוק מרגיש ככה. זה כמעט מצחיק אותי כשאני רואה זוג שמקיים יחסי מין. אני פשוט אומר לעצמי: "מה לעזאזל הם עושים?"

האם יש עוד אנשים שמרגישים כמוני?

כן, בעיקר עם שמנים

מה שאתה מסביר התחושה הזו קוראת לי כשאני חושבת אם שמנים יעשו מין............ משם זה זוועות וגועלי ביותר

orald

New member
צריך להשמיד שמנים, זקנים ומכוערים באופן כללי.

ואחריהם נכים, נונקונפורמיסטים ולסביות.

את מוציאה דברים מהקשרם אבל זה

הכוונה שלי שכשאני מנסה לחשוב על שמנים מקיימים מגע מיני כלשהו זה מצחיק ומוזר וכד'

זה לא דבר רע כל אחד חושב בצורה שונה

orald

New member
הכוונה שלי הייתה שאת לאו דווקא מוצאת את זה...

פתאום מגוחך באופן כללי(אני מניחה שאת בסדר כשזה נוגע לך ולארוסך), אלא שאת, כחלק מתפיסת עולם שסובבת סביב הפגנת כוח מתמידה, וחלק ממנה נוגע לכושר גופני, את מתעבת אינטלקטואלית אנשים שמנים/לא בכושר/חלשים/לא קשוחים(וגברים נשיים, למשל), ולכן מתעבת ונגעלת מהמחשבה עליהם מקיימים יחסים. לאו דווקא גיחוך על המחשבה, אלא תחושת עליונות ושנאה למי שאת תופסת כלא חזק מספיק. זה הרושם שאת עשית עלי.

אז הרושם היה מוטעה, ולא מכיווני

אני לא חושבת בצורה כזו. אומנם יש לי חשיבה חריגה מאחרים ואני מודעת לה, אבל עדיין אני לא בעד השמדת האנושות(למרות שיש כמה כאלה בפורום) בכל מקרה אני לא מרגישה תחושת גיחוך, אלא תחושה של "זה מוזר, ובלתי אפשרי" וזה גם בא מתוך תחושת נאיביות כלשהי.... מעדיפה לראות את העולם יותר חלק פחות מלא יצרים ...חלקם מיניים,

orald

New member
אני מוצאת את זה מעליב אישית. :'(

מה רע בהשמדת האנושות?

לשמור על הפלנטה ולהרוג את עצמי?

זה המסר נכון? ממ........ לא בא לי להרוג את עצמי בזמן הקרוב, אז.. סליחה מה"פלנטה" באמת

orald

New member
לפעמים המחשבה עוברת במוחי.

אני נהנית מקיום יחסים, אבל יוצא לי לחשוב כמה שזה נראה מגוחך, בייחוד כשמנסים להתאים את זה לתימה של סרט טבע(חושבת שיש איזה סרט שצוחק על זה ככה, אבל לא ראיתי יותר מהסצינה הזו ואין לי מושג מה שמו).

למעלה