שאלה קטנה.

star breather

New member
שאלה קטנה.

בהתחלה של third eye באנימה מישהו מדבר. אני לא יודעת אם זה מיינארד או טימותי לירי הידוע לשמצה (שמצה? חס וחשישה), מה שמעניין אותי הוא דווקא הנוסח המדויק של מה שאומרים שם.. משהו על מוזיקאים וסמים. הבנתי את המילים, אני פשוט צריכה את הנוסח המדויק.. בt.d.n אין את זה. מישהו? np - tool - third eye

scary_face

New member
הנה

´See, I think drugs have done some *good* things for us, I really do. And if you don´t believe drugs have done good things for us, do me a favor: Go home tonight and take all your albums, all your tapes, and all your cd´s and burn em´. Cause you konw what? The musicians who´ve made all that great music that´s enhanced your lives throughout the years... RRRRRRRRRRRRReal fuckin high on drugs.´ --Bill Hicks ´another dead hero´--

the use

New member
אבל יש המשך

יש שם ציטוט ממאמרים של טימותי לירי, משו על מודעות אחת גדולה,, למישהו יש את זה כתוב?

the use

New member
תדיגו..

זה נכון שהוא עובד (עובד עלק..) עם הבן של טימותי לירי?

the use

New member
לא...

הבן זונה לא מסתדר עם המחשב שלי. אולי בקרוב

the use

New member
ויש היום סרט עם דניס לירי

ערוץ 4, 23:30. (או, אחת עשרה וחצי בחושך, איך שתרצו) משהו על מישהו שנדד 400 שנה לעתיד.. לא זוכר מה היה שם. זה בטח מחורבן במחשבה שניה.. אבל זה דניס, אז נראה סוף סוף מי זה.

fading lucidity

New member
הבן של...?

אז אולי נבדוק את זה. אני שונאת טלויזיה. שונאת. כמעט כמו שאני שונאת דרדסים. בלה.

חה חה נידפקת!!!! ולי בדיגיטאלי יש..

אבל יאס יותר טובים...יש להם ערוץ אקסטרים ודברים מגניבים כאלה...

the use

New member
בינתיים אני בעד הכבלים

אין לי לא דיגיטלי ולא צלחת לווין על הגג. וההיא שבניתי כשהייתי קטן מדלת של מכונית הרוסה לא ממש עבדה. ואין על ערוץ שמונה.

למעלה