שאלה קטנה

BlueCat

New member
שאלה קטנה

יש לי רעיון לפסל מסויים, שבו אני אמור לפסל מים. מישהו מכיר חומר פשוט, נוח ושקוף שאפשר לעבוד איתו? מראש אני אומר שאין לי שום ידע או אמצעים לעבוד בזכוכית, ואני לא בטוח בקשר לכמה אני אצליח לעבוד בפלסטיק (למרות שאני לא חושב שתהייה בעיה). הרעיון הכי טוב שהצלחתי למצוא בינתיים הוא סיליקון (כזה כמו באקח דבק חם) אבל גם זה לא משהו כי ברגע שהו מתייבש הוא נהייה עכור ומקבל גוון לבנבן... למישהו יש פתרון?

הליויתן

New member
תה יכול לנסות פרספקס......

או סיליקון סניטרי שקוף,שהוא זול יחסית,אבל מסריח,ויקח לך בכל מקרה זמן ונסיון ללמוד כל חומר חדש שתפסל איתו. (ראה מקרה השוודי והדאס)

av_i_va

New member
מה פני השטח?

חומרים שקופים וקלים לעבודה: פוליאסטר או אמייל קר שקוף (חומר די חדש בשוק עם אפקט מדהים של שקיפות) אם אתה רוצה לקבל משהו דמוי זרימה, אתה יכול לעבוד עם רצועות פרספקס שניתן לשנות את צורתן על ידי חימום קל. אם יש לך סקציה, אתה יכול להעביר אלי במייל ואשמח לייעץ בהתאם. (חשוב מאוד לציין את פני השטח)

BlueCat

New member
טוב, נו...

זה ממש לא משהו ברור אבל אולי מישהו יוכל להבין. אני רוצה לנסות "להקפיא" מצב של אגרטל נשבר ולפסל את המים שעפים באויר. כמובן שהאגרטל יהיה מוכן מראש (אני חושב בכיוון של קנוי, קרמיקה זה לא הצד החזק שלי).

תחשוב פשוט

תפסל במים, אוליי אפילו מים חיים וזורמים שתשפריץ על ידי צינור ומשאבה במקום ניסתר.

av_i_va

New member
לדעתי...

אתה צריך להכין יציקת פוליאסטר. לשם כך לבנות תחילה תבנית. כשהיציקה מוכנה יש צורך לעבד אותה היטב על מנת להביאה לשקיפות על יציקת הפוליאסטר להדביק את חלקי האגרטל. עבודה רבה, אבל התוצאה יכולה להיות מדהימה. בהצלחה

הליויתן

New member
../images/Emo42.gifרעיון יפה......

היתי באמת מנסה לעבוד עם סיליקון שקוף,נראה לי כמו פתרון סביר ומוצלח. ככלל לימוד של חומר חדש(בשבילך)לוקח זמן,ניסוי,תעיה,ותהיה,לכן כדאי להתחיל עם חומר גלם זול שמאפשר הרבה מכל השלשה המוזכרים למעלה! בהצלחה!

רעיון משגע!

אני חושבת שדוקא האמייל הקר שעליו דיברה אביבה יכול להיות קלאסי לכזה סוג של פסל - אבל ראה הוזהרת - צריך ללמוד איך לעבוד איתו קודם - ובדיוק בשביל זה קייפם הפורום של אביבה - אומנות שימושית - מס´ 505. תהנה. מתה כבר לראות את התוצאה...

למעלה