שאלה קטנה
היי, קוראים לי מיכל, כמעט בת 21, חיילת משוחררת מהוד השרון
פעם רקדתי בחוג בספורטן ג'אז. מאוד אהבתי לרקוד, אבל שנאתי את האווירה התחרותית ואת השקט שהמורה ביקשה כל הזמן, ולכן פרשתי. אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מתחילה לרקוד בשביל הכיף כשמתחילה מוזיקה, ורקדתי בלי הפסקה 6 שעות בחתונה של אח שלי. אני ממש נהנית לרקוד, אבל חוץ מלרקוד בבית אני לא רוקדת (לא אוהבת מסיבות). חשבתי אולי ללכת לסטודיו לריקוד שבו אפשר לרקוד בשביל הכיף וההנאה, בלי אווירה מעצבנת, אולי למצוא חברות חדשות, אולי לרזות קצת
אין לי בעיה להופיע אח"כ, אבל אם זה מחייב משמעת מטורפת - אני לא אלך לשם. אני רוצה לחזור לג'אז, אבל בא לי ללמוד גם סטפס (הבעיה היא שהבנתי שיש ריקודים בנויים במחול אירי ובסטפס, ואני רוצה לדעת רק איזשהו בסיס ואז לדעת להרכיב ריקודים בעצמי. אני רוצה לדעת רק איך עושים את זה נכון). מאוד בא לי ללמוד לרקוד סווינג (מישהו כאן ראה את הסרט "נערי הסווינג"?), אבל לחבר שלי יש בעיות ברכיים, והוא גם לא אוהב לרקוד בציבור, ואני לא חושבת שאני רוצה בן זוג שהוא לא חבר שלי לריקודים. אשמח לקבל המלצות לבתי"ס לריקוד שמלמדים ריקוד ברוח טובה, גם את הסגנונות הלא-שגרתיים שציינתי, ובסביבה שלי (הוד השרון, כפר סבא, הרצליה, רעננה, פתח תקווה). אולי גם ת"א, אבל אני עושה כיום קורס דו-שבועי בת"א (בנושא אחר) ומשלמת המון על נסיעות, אז נראה לי שזה פחות אופציונלי. אולי בפרדס חנה - אחותי גרה שם ואני שם די הרבה לאחרונה. אני מחפשת באינטרנט, אבל חשבתי שאולי יהיו כאן המלצות נוספות. תודה 
היי, קוראים לי מיכל, כמעט בת 21, חיילת משוחררת מהוד השרון