שאלה קטנה

dalitrin

New member
שאלה קטנה

ביום ראשון, באיחור אופנתי של יום ובערך 25 מעלות פחות (לא מתלוננת במקרה הזה) גם אני אצא לריצת חצי מרתון. את עין גדי אני מחליפה עם ברייטון את השמש בגשם את ים המלח בתעלה את החום - ברוח מהים... את השורטס והגופיה במכנסיים ארוכים,חולצה ארוכה,מחממי אוזניים וכפפות את האלפים באלפים + עוד כמה אלפים בקיצור הבנתן - יהיה קר ומגניב שאלה : מה עושים לגבי המוזיקה? ב-90% מהמקרים אני רצה עם מוזיקה - מה אתן ממליצות לגבי אירועים כאלו - עם או בלי?

מור שלז

New member
איזה יופי. תיהני../images/Emo13.gif

ולגבי המוזיקה - מה שמתאים לך. חצי מרתון הוא מרחק שאני רצה לפעמים עם מוזיקה ולפעמים בלי. מרוצים קצרים יותר תמיד בלי - לספוג את האוירה. השאלה מה את מרגישה יעשה לך הכי טוב? אם תחסר לך המוזיקה, אם את לחוצה והמוזיקה מרגיעה אותך, או שפשוט בשבילך החוויה תהיה אחרת עם המוזיקה - לכי על זה. אם את לא בטוחה, ומאמינה שתיהני מהחוויה גם ללא מוזיקה, נסי בלי מוזיקה. חצי מרתון הוא מרוץ שגם מתחברים לאנשים שסביבך, יש זמן ואויר לשוחח, להכיר אחד את השני, לספוג את הסביבה. ואזניות לפעמים מפריעות, משדרות סוג של ריחוק, סוג של מסר: "אל תדבר איתי" הבחירה שלך. מה שאת מרגישה שהכי מתאים לך בהצלחה, ותיהני, הולך להיות לך כיף

MayaShuShu

New member
WOW נשמע נהדר!!!../images/Emo45.gif תהני!!

אני רצה בלי מוזיקה. בטח נוף מהמם ותוכלי להנות מהנוף. את יכולה אולי לקחת את ה MP ולהדליק אותו כשיהיה לך קשה או סתם ויתחשק לך!

תהני ובהצלחה!

אני תמיד רצה בלי מוזיקה, אבל במרוץ במיוחד אני כ"כ מפוקסת שמוזיקה רק תפריע...

omaopa

New member
בהצלחה רבה!

אני מחכה מאד לשמוע חוויות! אנא דאגי לעדכננו...... לגבי מוזיקה אני מסכימה עם מור. מה שטוב לך. אצלי גישת המוזיקה מתאימה לגישת המירוץ, בכל המרחקים. אם אני שם עם ראש רציני ובכושר טוב ובמכוונות (לא נראה לי שיש באמת מילה כזאת....) אני בלי המוזיקה כי היא מפריעה לי להתרכז עד הסוף. אם אני שם בשביל הסבבה ודווקא רוצה להפחית מהנטיה שלי לרצינות מירוצתית אז אני באה עם האייפוד. תהני ותצליחי!

אני עדיין מתלבטת...../images/Emo79.gif

ממה שכתבתן, נראה שאוותר על האזניות ואשתמש בתיק של הפלאפון לג'לים...

בהצלחה ותהני

אני לוקחת את האייפוד על כל מקרה כי הוא קטן ולא מעיק אבל לא יצא שהשתמשתי בו.

למעלה