שאלה קטנה=]

yellow38

New member
לפחות עוד 4 חודשים כי יש עוד 33 פרקים

יהיו מריחות מכאן ועד הודעה חדש. מודח כול 4 פרקים.

yellow38

New member
זה ידוע שיש 50 פרקים

וכבר הבאתי לינק שמראה את זה לפני יומיים ואני גם זוכר ראיון עם זאת שאחראית על התוכניות בערוץ 10 והיא התייחסה לעניין הזה

idanoosh17

New member
זה לא נשמע לי הגיוני

ולא הוספתי לחישוב שלך עוד 7 פרקים(אאל"ט) של האי הנעלם . אבללללללללללל גם אם זה נכון- הדחה יש כל 3 ימים- הם לא יכולים למרוח 3 ימים על 4 פרקים !!!! חוץ מזה שדווקא כשאין שבטים אז יש להם פחות ופחות למרוח... ככה שאין מצב שבעולם שתיהיה הדחה כל 4 פרקים.

yellow38

New member
אז אולי תהיה הדחה "רק" כול 3 ימים

אם יחשיבו את הפרקים של האי הנעלם + הפרק של הגמר והפרק שלפני הגמר ואם תהיה הדחה בסיגנון של מרינה, אז אפילו שאמרו ש4 יהיו בגמר יהיו בעצם עוד 9 הדחות ולא רק 8 . אבל גם הדחה כול 3 פרקים זה עדיין יותר מדי מריחה. לא ?

lirongogo1

New member
אתם יודעים? נמאס לי מדבר אחד..

התוכנית הכי נצפית ב10.. רייטינג בשמיים היא לא מביאה אז למה להרוס את זה?? זו פשוט טעות לעשות 50 פרקים!!.. אני מנסה להבין איך זה הגיוני כאילו הצופים כולל אני פשוט יפסיקו לראות את זה כי כמה שאני אוהב את התוכנית זה פשוט מפגר ומשעמם רצחחחחח כאילו מה הם יעשו ב4 פרקים... מה חסינוות פרק ,פרס פרק ,גרזןאו ווטו פרק ומועצת שבט פרק?... הם פשוט הורסים לעצמם וחבלל יעבירו עליהם הרבה ביקורת על המריחה..זה יבריח צן]ים מה שעוד 4 חודשים כבר האחד הגדול תשודר מולם ותקרע להם את האמאמאמא של הצורה..

niro62

New member
לא בעונה הזאת יש 40 פרקים

זה נכון שבהתחלה היו כתבות שאמרו שיש 50 פרקים אבל איזה שבוע אחרי יצאה הפקת הישרדות בכתבה בה הם אמרו שמה שפרסמו זה לא נכון ויהיה לעונה ה3 40 פרקים כמו עונה 2

GIRL171

New member
ז"א הם מתכוונים להתחרות עם האח הגדול

שעולה בנובמבר

yellow38

New member
הצלחתי לאתר את הראיון שדיברתי עליו

ודובר שם על 40 פרקים. שאלו אותה אם 40 פרקים זה לא יותר מדי ולא 50 כמו שזכרתי בטעות.

למעלה