שאלה קטנה

Elinori20

New member
שאלה קטנה

הגיוני שגבר יגמור 3-4 פעמים בשעה? ואם כן יש מצב שהוא עדיין יהיה חרמן? החבר שלי כזה ואני סך הכל השניה שלו וזה נראה לי מוזר עוד לא נתקלתי בכזו תופעה

הוא צעיר ובכושר

שלום לך אלינורי, בעיקרון אין דבר כזה הגיוני, יש מציאות ובמציאות שלך בן זוגך 3-4 בשעה. אני מניחה שהוא בן גילך באזור העשרים המוקדמות, מלא בטוסטסטרון, זו המציאות של גילו. אם זה כייף לך ונעים לך וסבבה לך, למה לפקפק.... אם זה קצת מהיר מדי בשבילך, תבקשי להאט ונראה איך הוא ירגיש לגבי זה

Elinori20

New member
היי

קודם כל תודה, דבר שני הוא בן 25 ואין לו בעיה לא לגמור או לא לשכב כשלי לא בא, גם יורד לו די מהר, אבל גם עולה מהר

heyboy

New member
מיתוס...

שלום אלינור, ישנו מיתוס (או בורות) ששפיכה וגמירה זה אותו הדבר. בפועל, אין קשר בין גמירה ושפיכה. כלור ישנו קשר בכך ששתיהן קורות קרוב מאוד זו לזו אך גמירה לא חייבת להות מלווה בשפיכה. ולמה אני מספר לך את זה? בעת השפיכה משתחרר הורמון מסויים. הורמון זה הוא ההורמון שגורם לתחושת עייפות ואזילת כוחות אצל הגבר, ומאלץ לנוח זמן מה לפני שיכולים להמשיך הלאה. ישנן דרכים לגמור ללא שפיכה ואז אין תופעות של עייפות וניתן להמשיך כמעט במיידי הלאה (גם מבחינת הכוח וגם מבחינת הזקפה). יחד עם זאת, ישנו אחוז לא גדול (קשה לי לומר כמה בדיוק, איני יודע), שגם במהלך השפיכה כמות ההורמון "המעייף" המשתחררת קטנה מאוד. במקרים אלו, אותם גברים יכולים להמשיך עוד ועוד, על עוד יש חשק וסיבול לב-ריאה מאפשרת :) יש מצב שחבר של הוא מאלה שכמותההורמון המשתחררת הינה קטנה ולכן אתם מגיעים למצב של כמה גמירות בשעה... הו מצב טבעי לגמרי, פשוט תהני מזה ותגידי תודה שאינך במצב שבו הוא גומר תוך 3-4 דקות והולך לישון (שזהו, למרבה הצער, מצב הרבה יותר שכיח) :)

לא מדויק

שפיכה ואורגזמה אצל גבר לרוב מתקיים יחד. כלומר אחד אחרי השני. יש גברים המתרגלים טנטרה בעיקר המסוגלים להפריד בין גמירה לשפיכה. זה לא קשור להורמונים אלא לפעולה הפיזית. בכל מקרה, עד שהוא לא מתרגל טנטרה קשה לבוא לגבר בטענות שהוא עייף, וזה טבעי ונורמלי להיות כך.

למעלה