תלוי מה המטרה של סגירת החשבון מלכתחילה...
אבל בעקרון אם 'תסגור' את החשבון, כל המידע שיש בו יישאר בארכיב של פייסבוק וברגע שישתמשו במייל הזה כדי לפתוח מחדש, החשבון הישן יחזור. אז... תלוי מה המטרה, אבל כדי לפתוח חשבון חדש - צריך מייל שונה שלא השתמשו בו לפני כן.