שאלה קטנה

C r y W o l f

New member
שאלה קטנה

אני הצצתי פה באחד השירשורים, ועלתה לי שאלה בעקבות התגובה שלך, רותי. כתבת שכל מי שאנחנו פוגשים ומכירים בחיים פה - הכרנו בחיים לפני. אז עלתה ליש אלה מעניינת: אם אנחנו מכירים את ההורים גיד, או החברים ובני הזוג שלנו. זה אומר שהם היו אותם דמויות גם בעבר ? ההורים שלי היו ההורים שלי גם בגילגול הקודם ? הבת זוג הייתה בת זוג של פעם ? איך זה קורה הכל, ולאיזו מטרה. מבקש הסבר : )

רותי 11

New member
C r y W o l f יקר

כמו שאמרתי כל מי שאנחנו מכירים כאן בחיים האלה אפילו הכירות קצרה או "שולית" אנחנו מכירים אותו מחיים קודמים. נכון שכל פעם זה בתלבושת ותפקיד אחר, ההורים שלך יכול להיות שאחד מהם היה הבן שלך או אח שלך או חבר שלך או בן זוג שלך או שכן, או עמית או אויב או כל דבר אחר. בדרך כלל אנחנו לא חוזרים לאותו סוג של מערכות יחסים, זה קורה רק אם אנחנו כנשמות חושבים שזה יכול לעזור לנו. את הנשמות שיעזרו לנו לעבור את הגלגול הזה אנחנו בוחרים מראש ואנחנו בעצם גם ממצבים אותם מראש, הכל כמובן בהתאם לרשימה שאיתה ירדנו לכאן. הצורך הוא לתקן, ללמוד, או לחוות זה חלק ממה שאנחנו באים לעשות ולכל אחד יש תפקיד בפאזל הזה שנקרא החיים.

C r y W o l f

New member
ז"א שאין אנו פוגשים נשמות "מיותרות" פה ?

אנחנו פוגשים רק את הנשמות שהצבנו בתכנית הנשמות, ורק הן מהוות לנו תיקון ? זה כאילו גם האנשים שפוגעים בנו במהלך החיים וכל זה , כן ? הכל בא מהתכנית..כן ? תודה לך...:)

רותי 11

New member
C r y W o l f יקרה ברור

אין דבר כזה נשמות מיותרות לכל נשמה יש תפקיד בעולם שלנו. את הבמאי של החיים שלך ואת זאת שמזמינה ומלהקת את השחקנים של החיים שלך ומציבה אותם בתפקידים שאת חושבת שהם נכונים לך. אלה שפוגעים בנו במהלך החיים אלה הן הנשמות שהכי עוזרות לנו ואיתן יש לנו הסכם הכי "כבד" משום שכמו שאמרתי בעבר צריך לומר תודה לאלה שעושים לנו חיים קשים. משום שלנשמות קשה לחשוב על זה שהם באים לעשות לנו כאן קושי, ולא קל להתנדב לתפקיד כזה, אבל הן מוכנות לעשות את זה עבורנו משום שזה לטובתנו העליונה.

C r y W o l f

New member
תודה לך, מקסימה!

מאוד הבתי לקרוא את התגובה, והשכלתי מזה כמובן מאוד! אגב, אני זכר =] יום נפלא לכולכם!

C r y W o l f

New member
וכן, שכחתי להוסיף

שבאמת הקושי בחיים שלנו, והאנשים שפוגעים בנו, אלה האנשים הכי טובים!!! חח אני לא חושב שהייתי יותר משכיל ולומד עד עכשיו, לולא האנשים/הנשמות האלה! הם נתנו לי כזו מתנה לחיים, כזה לימוד, שאף אוניברסיטה לא תלמד אותי... אני גם שמח לדעת שזה אפילו חשבון כבד שהן לוקחות על עצמם - כדי ללמד אותנו בחיים פה. תודה שיש כאלה נשמות, ולהבא, כשמישהו יפגע בי, אני ]שוט אגיד לו/ה בפירוש: תודה לך נשמה!

רותי 11

New member
אכן נכון, וסליחה

אבל לא שמתי לב שכתבתי יקרה אני יודעת שאתה יקר אם תשים לב הגבתי ככה לפני כן. וזה מה שאני אומרת אנחנו צריכים לומר תודה לאלה שעושים לנו "חים קשים" משום שהם בעצם מאתגרים אותנו לסיים דברים הם מעירים אותנו

שימר8

New member
חיזוק

נכון נכון ככ נכון הם מעבירים אותנו שעורים במיקרו עמ שניישם ההבנה במאקרו אז במקום לכעוס לכאוב וכן כן לרחם על עצמנו ולשקוע באומללות....להרים הראש מעל המים<תרתי משמע> לצוף ולעבור לשחיית גב להינות מהשיעור לצחוק ולהגיד תודה על השיעור לקחת המתנה הזאת ולהשתמש בהבנה ממנה הרי אנו לא יודעים מתי תגיע הגברת בשינוי האדרת

למעלה