שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני סובלת כבר שבועיים שלושה משלשולים, סחרחורות, חוסר שקט ועצבנות רצינית שלא אופיינית לי. ממה זה יכול לנבוע? האם זה יכול להיות קשור לעבודה מול מסך מחשב מרצד? מה עושים?

dudusapir

New member
יתכן..

המשב, מתח ואולי חילופי עונות. זה הזמן לחזק את הגוף. ויטמין C. מדיטציה עיסוי מרגיע גם ספורט לא יזיק. חליטות צמחים. דודו

alexanderdagan

New member
לדודו

דודו חג שמח. הכל סבהבה,אבל דבר אחד נשכח,פרח? ,,,,,,, עיניים לדעתי ,רצוי שתבצע בדיקות בהנחיית הרופא/ה,מטפל/ת שלה ,,,,,,, עכשיו! זו תמונה לא תקינה לחלוטין,למה ממתינים? אז עיניים היקרה,תשלבי את הכל ובדקי מה קורה,בסדר?. אלכסנדר דגן N.D

מעתיקה את תשובת מר דגן, ומוסיפה

" הכל סבהבה,אבל דבר אחד נשכח,פרח? ,,,,,,, עיניים לדעתי ,רצוי שתבצע בדיקות בהנחיית הרופא/ה,מטפל/ת שלה ,,,,,,, עכשיו! זו תמונה לא תקינה לחלוטין,למה ממתינים? אז עיניים היקרה,תשלבי את הכל ובדקי מה קורה,בסדר?." זה היה כדי שהיא תקבל התרעה שהתייחסו לשאלתה. לדעתי, איןןןןן קשר למחשב, כדאי ללכת לרופא בהקדם, לפני שתגיעי להתייבשות , ואולי עוד תופעות, אין מחכים עם תופעות כאלו, אם אין רופא זמין- עולים למיון . בריאות טובה , מקווה שהתחלת לטפל בעצמך, ולא חיכית עד עכשיו. אריאלה

סליחה??

את עובדת מול מסך מ-ר-צ-ד?? דהיינו התמונה לא יציבה על המסך? שאלת מה עושים אז אני אענה לך: מחליפים את המסך תכף ומייד! כמובן שנדרשת גם בדיקת רופא מכיוון ששלשולים וסחרחורות זה לא עניין לזלזל בו אבל אני לא רואה שום מצב שמישהו עובד מול מסך מרצד ולא נתקף בחוסר שקט ועצבנות שלא אופיינים לו (כמו שכתבת). על הקשר בין שלשולים לחוסר שקט אני לא אדבר כרגע... מסך עולה היום פחות מ1000 שקל ואפשר ב12 תשלומים. ראייה שנדפקת ושלל השלכות של סטרס כתוצאה מעבודה מול מסך מרצד - עולים הרבה יותר. קראת? יופי! עכשיו כבי את המסך המרצד הזה ולכי מחר לחנות לקנות חדש
תהיי בריאה וחג שמח
נחום.

טאוֹ

New member
מצטרף להמלצה על מסך איכותי

ואם כבר, אז שיהיה גם LCD כך שלא תהיה קרינה. בכל אופן, אולי שווה לבדוק לפני כן את הגדרות המסך, ובפרט את ה-Screen Refresh Rate.

מסך מרצד ? ניתן לכיוון בקלות

מוכן לעזור לך טלפונית לכוון את המסך במספר דקות. שילחי לי מסר.

למעלה