../images/Emo207.gifכי חן גם ניצלשה../images/Emo9.gif
הייתי בטיול בגן חיות היה מצחיק
הצטלמנו מללללא והתמונות דווקא יצאו יפות D: הנה ציטוט שאני חייבת לכתוב כי ככה אני יעתיק אותו לסיכמוש שלי בסופש: *רקע* יש לי חברה ג'ינג'ית שיש לה ריסים וגבות בלונדיניות בגלל שהיא ג'ינג'ית. משה [ילד מהשכבה]: "ראית את הג'ינג'ית יש לה ריסים יפות" [זה היה בציוניות] אני: "אומרים ריסים יפים" משה: "נו מה אמרתי? ריסיות יפים" אני: "ריסיות? 0_0" משה: "נו עזבי אותי" ואני נשפכת מצחוק XDDDDD טמבל וידיד שלי [מי שקרא את החפירה שלי על הנייוט לילי יודע] אז בקיצור הוא חמוד
הוא ישב לידי באוטובוס....[וחבר שלו ישב לבד אז זה הישג D:] ודיברנו... והוא אמר לי שהוא נוסע לבומבמלה
ורק אני לא יכולה לבוא.
וחברה שלי [די חברה לא ממש חברה |שותקת|] אז היא עשתה לי עיניים כזה "מה יש בינך לבין יוסי" [שם בדוי] ואני כזה כלום רק ידידים
אני כמה אחותו אני לא יכולה להיות חברה שלו זה מוזר מידי. בקיצוררר צילמתי אותו D: וגם את חבר שלא כדי שלא יעלב XD ושתיתי נסטי מנגו אננס ואכלתי גלידה ונגעתי בקופים אגב קופים חחחחחחחח ראינו קופים מזדווגים [הוא ד*ק אותה] חחחחחחחחחח וכל הבנים התחילו להמסיק XDDDDDD ניסיתי לצלם לא הלך D: ונגעתי בקוף. ובאתי בלי חולצתץ בית ספר והמורה שלי אמרה לי להחליף איזה שמונה פעמים ואני כזה בסדר בסדר ולא החלפתי D: וזהו.. היה כיף אני חולה על הכתה שלי הכי מצחיק איתם.
D:: קבלו צלש על הגעתכם לסוף D: