שאלה קטנה..

3has3

New member
../images/Emo112.gif שאלה קשה.

בואו נאמין לחן שכן

chen010189

New member
בעיקרון טוואר רקורדס קונים מהתו השמיני

למרות שקראתי לא מזמן על מלחמה בניהם, לא זוכרת על מה אבל הם הפסיקו למכור דיסקים של כמה אמנים שמיוצגים על ידי התו אבל נראה לי שזה היה משהו זמני. בכל אופן אני יודע ת שבאופן כללי טוואר קונים מהתו השמיני ומוכרים גם ברשת שלהם. גם אם לא אפשר להזמין, למרות שזה לוקח זמן. אני הזמנתי את השני של קוברה סטארשיפ וזה כבר חודשים בהמתנה

מה ?

לא ידעתי שטאור קונים דיסקים מתו השמיני ? חשבתי שהם (טאור) קונים מהיצרן... בכל אופן בדקתי אתמול ובחנות "צליל" שבקניון רחובות אמרו שעוד שבוע או שבועיים הדיסק החדש של פאניק יהיה כבר על המדפים

chen010189

New member
אההההההההההההה

אוקיי זה יחסית היה מ-ה-ר!! בדיוק אתמול אמרתי ליערה בטלפון שאני מקווה שעד שהיא תבוא יהיה כבר את הדיסק ונקנה אותו יחד יאיי

3has3

New member
../images/Emo112.gif אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עוד שבוע? *הולכת לבקש כסף D:* אומגגגגגגגגגגגגגג אתם יודעים, רחובות, אני, אני,רחובות, רחובות! עטאעאעאעאעאאעעאאע זאת העיר הכי קרובה לפה XDDDDDDDDDDDDD

אנחנו חייבות להפגש ../images/Emo9.gif

כידוע לך שאני מרחובות והקניון כ"כ קרוב אלי.

OMG

כן, פאקצה XD יוו היומולדת שלי קרוב! זאת המתנה המושלמת
ועכשיו חזרתי לעצמי

chen010189

New member
../images/Emo207.gifולאחר שענינו אפשר לנצלש-המכתב מע.ת"א

זוכרים שהתלוננתי על מה שעושים לנו? גברת מירון הנכבדה, אנו מאשרים קבלת פנייתך מיום 21.3.08 בעניין מרכז עזריאלי, ומבקשים להשיבך כי הנושא אינו בתחום סמכות טיפולה של עיריית תל-אביב יפו. לשירותך בכל עת. בכבוד רב אדיר שטיינר סגן מנהל השירות, פניות הציבור וממונה חופש המידע תגובתי:
גברת? אני בקושי בת 20, טוב נו "העלמה" נשמע יותר מצחיק
|גבות|
כמה צפוי...

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo6.gif

כל מכתב הם רושמים את זה.. בטח יש להם שמור במחשב ופשוט משנים את השם כל הזמן D:

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo207.gifכי חן גם ניצלשה../images/Emo9.gif

הייתי בטיול בגן חיות היה מצחיק
הצטלמנו מללללא והתמונות דווקא יצאו יפות D: הנה ציטוט שאני חייבת לכתוב כי ככה אני יעתיק אותו לסיכמוש שלי בסופש: *רקע* יש לי חברה ג'ינג'ית שיש לה ריסים וגבות בלונדיניות בגלל שהיא ג'ינג'ית. משה [ילד מהשכבה]: "ראית את הג'ינג'ית יש לה ריסים יפות" [זה היה בציוניות] אני: "אומרים ריסים יפים" משה: "נו מה אמרתי? ריסיות יפים" אני: "ריסיות? 0_0" משה: "נו עזבי אותי" ואני נשפכת מצחוק XDDDDD טמבל וידיד שלי [מי שקרא את החפירה שלי על הנייוט לילי יודע] אז בקיצור הוא חמוד
הוא ישב לידי באוטובוס....[וחבר שלו ישב לבד אז זה הישג D:] ודיברנו... והוא אמר לי שהוא נוסע לבומבמלה
ורק אני לא יכולה לבוא.
וחברה שלי [די חברה לא ממש חברה |שותקת|] אז היא עשתה לי עיניים כזה "מה יש בינך לבין יוסי" [שם בדוי] ואני כזה כלום רק ידידים
אני כמה אחותו אני לא יכולה להיות חברה שלו זה מוזר מידי. בקיצוררר צילמתי אותו D: וגם את חבר שלא כדי שלא יעלב XD ושתיתי נסטי מנגו אננס ואכלתי גלידה ונגעתי בקופים אגב קופים חחחחחחחח ראינו קופים מזדווגים [הוא ד*ק אותה] חחחחחחחחחח וכל הבנים התחילו להמסיק XDDDDDD ניסיתי לצלם לא הלך D: ונגעתי בקוף. ובאתי בלי חולצתץ בית ספר והמורה שלי אמרה לי להחליף איזה שמונה פעמים ואני כזה בסדר בסדר ולא החלפתי D: וזהו.. היה כיף אני חולה על הכתה שלי הכי מצחיק איתם.
D:: קבלו צלש על הגעתכם לסוף D:

DontWakeMeUp

New member
תודה../images/Emo23.gif

ויש לי עוד ציטוט..אני נועה וידיד שלי [כן אותו ידיד] הוא: "מה אחי?" נועה: "אל תקרא לי אחי בחיים שלך" הוא: "אבל את לא אחותי" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואני נשפכת מצחוק לא הפסקתי לצחוק איזה 10 דק' וזה בכלל לא מצחיק
הוא הורג אותי

למעלה