שאלה קטנה ..

שאלה קטנה ..

איך ילדים יכולים להשתלב בתחום הדיבוב לא פעם אמרו לי שאני צריכה לדובב דמות כלשהי ושיש לי כישרון לכך :p אני מקריינת טקסים בבי"ס , ובכלל האם הקולות שאני שומעת בסרטי אנימציה וילדים הם באמת של ילדים ? תודה

BambiBar

New member
אני חושבת שעכשיו יותר ילדים יכולים להישתלב

בדיבוב מאשר פעם. יש יותר ביקוש לקולות של ילדים וגם יש המון קורסים לדיבוב, ואני חושבת שרוב הקולות של הילדים שאת שומעת הם באמת ילדים-נערים..כמובן שיש גם מבוגרים והמון אבל בכל זאת.. למשל אני בת 16 והדמויות שדיבבתי עד עכשיו הם דמיויות חמודות כאלה שמתאימות לקול הממש לא בוגר שלי חח אני נישמעת כמו ילדה קטנה. ויש גם ילדים יותר קטנים שמדבבים למשל, עידו דנקנר שהוא ממש מוכשר והוא בן 10 אאל"ט והוא דיבב בהרבה דברים ואפילו תפקיד ראשי בסרט, "גיבור על כולם". בכל מיקרה בהצלחה D: את יכולה גם להיסתכל בטאגליינס יש שם כל מיני דברים שאולי יעניינו אותך..^^

ענת ניב1

New member
זה ממש ככה

היום הרבה ילדים מתגלים כמוכשרים לדיבוב, ואנחנו בערוץ הילדים חושבים שדמויות של ילדים צריכות להיות מדובבות על ידי ילדים ולא נשים כי ככה התוצאה הרבה יותר אמינה. תמיד מחפשים ילדים מוכשרים חדשים כדי לגוון את המסך וזאת מהסיבה שיש הרבה דמויות של ילדים בסדרות השונות, אגב לא רק בערוץ הילדים גם בהופ- שם הדמויות עוד יותר צעירות ומותאמות לקהל היעד שהוא ילדים ממש קטנים. ענת

chen010189

New member
ורק לי מתפקשש המזל../images/Emo7.gif

התקשרתי בספטמבר "כרגע לא. אבל באוקטובר-נובמבר צריכות להגיע סדרות חדשות." בדיוק החודשים שהייתי בצבא ועברה עליי חרא תקופה. ואז...התקשרתי חודש שעבר ו..."לא, אנחנו כבר מקליטים." -אוקיי, יהיה משהו בקרוב? "אממ...לא חושבת" לפחות באחד האולפנים הציעו לי בעצמם לשלוח קו"ח
זאת רק אני אבל או שתמיד לקראת הקיץ יש הכי הרבה סיכוי?
תמיד מגיעים כל הסרטים המצויירים לילדים לקראת החופש הגדול... ..........................
........................ אוחח זה חלום..חלום למצוא משהו כבר. אין יום שאני לא חושבת על זה

ענת ניב1

New member
לא מדוייק

בדרך כלל יש סדרות בעבודה, לא תמיד יש דמויות נשיות צעירות ועל כן צריך להתקשר תמיד ולא להתייאש ענת

chen010189

New member
לא, יש מבוגרים מוכשרים.

או גג צעירים מוכשרים שיש להם כישרון לשחק ילדים. אני מניחה שלג'וניפר לי יש עוד זמן עד ה19...........
עוד דוגמאות שאני מנסה לחשוב עליהן: מיסטי...לא שמעתי את כולן במציאות אבל הייתה אחת עם קוצים בלונדיניים בשנות ה20+ נראה לי, אולי נעמה?
בכל אופן... ויש כמה וכמה אבל כן כמו שבר אמרה יש יותר ביקוש לקולות ילדים[לווא דווקא אומר שבן 30 או 40 לא יכול למצוא את עצמו טובע בים תפקידים עכשיו...אבל כן יעזור לו לדעת לחקות קולות של ילדים] אז יש להם יותר סיכוי...

miaBaby

New member
אבל את מדברת על בנות...

ואצל בנות זה קצת פחות מסובך כי לא משתנה לנו הקול באופן דראסטי כמו בנים ככל שאנחנו מתבגרות... אז גם בגיל 20 לא היה לי שום בעייה לדבב את ג'וניפר שהיא בת 11... רק שינוי גישה... אבל למשל דור, שינה מאוד את הקול שלו כשהוא שיחק את מיגל במאיה ומיגל, כי אין מצב שבחור בן 20 ישמע כמו ילד בן 11 באופן טבעי... ואני והוא באותו הגיל... השערה שלי זה שיש יותר ביקוש לילדים מדבבים מתחת לגיל 10 שהם בנים, ופחות לבנות כי מדבבות בוגרות יותר ומנוסות יותר יכולות להביא את אותה תוצאה כמו ילדה רק יותר מהר.

ענת ניב1

New member
ניתוח מדוייק, אבל יש גם דרישה

לבני נוער באופן כללי, כי הדמויות בסדרות בערוץ הילדים למשל יותר בוגרות ממה שנשמע ילד בן 10 שזה יותר הופ קטנטנים.

chen010189

New member
המדבב של מיגל בן 20? 0_0

פאק, הוא באמת מוכשר. לא הייתי מנחשת... האמת שאם לא הייתי מכירה אותך גם לא הייתי מנחשת שהמדבבת של ג'וניפר בת 20...[מתי הספקת להחליף קידומת?
] אבל בכל אופן, גם מה שכתבתי עכשיו רק מוכיח כמה צריך להיות באמת מוכשר כדי להצליח לדבב ילדים. ואם לא הייתי מנחשת בחיים שהמדבבים של ג'וניפר בוגרים[נו אי אפשר לקרוא לבני 20 מבוגרים
חיפשתי מילה] אז זה כנראה אומרת שאתם באמת מוכשרים...

למעלה