שאלה קטנה

Rollerball

New member
שאלה קטנה

שלום... אני די חדש בקטע של מערכת תופים בבית... ולא מזמן קיבלתי מחר שלי מערכת שלו שהוא לא השתמש בה הרבה זמן השאלה שלי היא איך לנקות את כל הלכלוך מהמצילות? המ גם ככה מכוערות אבל מלוכלכות בטירוף מה שרק מוסיף להן... חיפשתי שעה בטאגליינס ולא מצאתי אז בקשה תעזרו לי... תודה מראש

kfirshap

New member
לימון לימון לימון!

אמנם לא כל הלכלוך ירד, לא כל כתם לימון מוריד לזה אתה יכול להשתמש במים וסבון [למרות שאני לא ממליץ מה אכפת לך כמה הן בוהקות. גם בחנות מצילות חדשות לגמריי לא כללל כךך בוהקות.. זה כולה מצילות] אבל בהחלט השכבה הכהה וה"שחורה" של המצילה תרד והיא תהיה הרבה הרבה יותר נקייה ובוהקת=] מציע בחום -לוקחים פרוסות לימון ומורחים חלק חלק במצילה ואח"כ עוברים עם נייר טואלט לא לשכוח בסופו של דבר לעבור על הכל עם נייר ספוג במעט מים להוריד את השכבה הדביקה שנוצרה מהלימון ועם נייר שוב לייבש הכל בהצלחה=] הערה:זה לוקח הרבה זמן אל תצפה לניקוי מהיר.

tb 181

New member
כל הכבוד שחיפשת בטאגליינס..

אבל הזנחת את חבריהם הטובים של כל מתופפי הפורום, הלוא הם המאמרים! בדוק את המאמר הזה מאת Morbid Angel, הוא נותן פתרון לבעיה ואמור לספק אותך. אם בכל זאת אינך מעוניין בתרופות סבתא ביתיות, תוכל לגשת לחנות כלי הנגינה המועדפת עלייך ולרכוש חומר לניקוי מצילות. להבא, חפש גם במאמרים, אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך רבות. בהצלחה בנקיון ותיפוף נעים!

kfirshap

New member
עשית לי מוזה=] ב4 לפנות בוקר

מצאתי את עצמי משפשף את הרייד החדשה שלי=] נכון זה נשמע סוטה?

pasiava

New member
ככה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=361&msgid=109327459 סתם אל תיקח את זה ברצינות

למעלה