שאלה קטנה.

M a r i a n22

New member
שאלה קטנה.

1. איך אני מוסיפה את באקסטריט בויז למיי ספייס שלי. במיי ספייס שלהם אין שום חלק של add me או משהו כזה. 2. היש מישהי שתהיה בניו יורק ב 14 בדצמבר ומעוניינת לעשות איתי סטוקינג עצבני ליד התחנת רדיו שהם יהיו בה?

דבר ראשון ברוכה הבאה ודבר שני.

קודם תלוי אם בכלל יש לך מייספייס ואם כן אז את אמורה לדעת את הכתובת של הבויז ואם לא אז הנה במיוחד בשבילך: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=231058777&MyToken=2eb096d9-ac37-4d64-a1a9-48fb6947e7f6 ותסתכלי למעלה אז כתוב לך - official web אז שמה בדיוק כתוב friend . מקווה שעזרתי
ולגבי הארה"ב הלוואי עלי , אני מתה להיות שמה אבל אין לי כסף...

MaiEgan

New member
היא ברוכה הישנה

והיא ממש מגעילה :) קוראים אותה מיכל

shan28

New member
היי

גם אני לא הצלחתי להוסיף את עצמי במייספיס ועדיין אני לא מוצאת את מה שהסברת פה זה מוזר... תוכלי לפרט יותר?... וזה המייספייס שלי אם בא למשהו להכנס myspace.com/shanisailes

shan28

New member
אני חוזרת בי, מצאתי את זה תודה../images/Emo13.gif

למרות שזה לא כמו שהסברת...

Blank Smile

New member
נצל"ש

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר 4 שעות יושבת פה!!!! משחקת במשחק מטומטם!!! ואני שונאת את המשחק הזה!!!!!!! אני שונאת את שלב 31!!!!!!!!!!! נונונונונונו איך עוברים אותו כבר?!?!?! לעזאזל!!!!! אני קמה עוד6 שעות כוסאמק!!!! לא רוצה יותר! מה ביקשתי, לסיים כבר את המשחק הזה?! רק 33 שלבים!! מה נשאר?!! 31 ארור שכמותך!!!!!!!!!!!!!!!!!
סורי על ההתפרצות. אני על סף תלישת שערות ראש פה..

Blank Smile

New member
Boxorz Puzzle Game

האהאהאהא סיימתי עכשיו את 31!!! *מאושרת ברמות מטורפות*

Eti No Name

New member
חחח מכירה את זה../images/Emo6.gif

התמכרתי קשות לסוליטר.
מה שהאבטלה עושה..

למעלה