שאלה קטנה :X

Dream Slayer

New member
שאלה קטנה :X

המממ אני לא בטוח עם זה המקום אבל נראה לי הכי הגיוני אז ככה: אני רוצה לגדל עקרב
החיה הכי מתוקה בעולםםםםםםםםםםםםםם השאלה שלי היא אם אפשר לביית אותו או שאפשר בכלל לגדל אותו? תודה מראש אני יודע שאני מוזר :(

hod4

New member
זה לא המקום הכי מתאים לשאלה

אתה יכול לנסות בפורום אחר

רן333

New member
למרות שזה אכן לא המקום,

אני יכול להגיד לך את הדברים הבאים: 1. אפשר לגדל עקרבים. אני מגדל כמה כאלה כבר תקופה די ארוכה. חיות די מעניינות, שדורשות מעט מאוד טיפול. 2. אני לא יודע למה בדיוק אתה מתכוון ב"לביית". אם אתה רוצה שהעקרבים שלך יבואו אליך כשאתה שורק להם - זה כנראה לא יקרה. אבל אם אתה מסתפק בזה שהם ימשיכו לחיות במשך שנים, וגם יתרבו - את זה כן אפשר לעשות. 3. לפני שמשיגים עקרב ומתחילים לגדל אותו, כדאי לקרוא קצת חומר בנושא. זה יעזור לך (א) לספק לעקרב תנאי מחיה מתאימים; (ב) לבחור עקרב נוח לגידול, שלא יהרוג אותך בהזדמנות הראשונה שאתם נפגשים מקרוב. אני ממליץ על: א. הספר "זהירות עקרבים", מאת פנחס אמתי, בהוצאת מודן. (מהדורה של הספר הזה הודפסה ב-1996. אני חושב שזה אמור להימצא בחלק מחנויות ספרים. יש גם חנויות שלא מחזיקות עותקים על המדף, אבל ניתן להזמין מהן את הספר). ב. הספר "Scorpions" מאת Manny Rubio. (תוכל להזמין דרך www.amazon.com.)

Beni Aroh

New member
עקרב.. אחלה חיה..

זאת חיה נחמדה.. בקר ל"לבית" אתה רוצה להחזיק.. אי אפשר חוץ מעב יד (לא הארץ ישראלי) שיעלה לך כ250 שקל שהעוקץ שלו מנוון) אני אישית מנסיון עם 2 החיות הייתי ממליץ לך ללכת על טרנטולה.. ממש חיה יפה.. מענינת מאוד וכן.. אם תבחר בסוג המתאים תוכל להחזיק אותה ללא בעיה.. מה שגם טרנטולה מגיעה למימדים יפים.. אם תרצה להתיעץ איתי בכול הקשור לפורקי רגליים דבר איתי באיי סיי 264707597 או בפאלפון 0524859362.. משום שהפורום כאן הוא לזוחלים ולא חרקים.. בהצלחה.. ובקשר לספרים שרן הציע.. יש מאמרים שאפר לקרוא ללא תשלום.. ככה שאם אתה לא מסתפק במידע שתקבל ממני ובמידע שבמאמרים אז תלך לקנות ספר..

למעלה