שאלה קטנה
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifממש אהבתי../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif.

בעיקר את הראשון
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifאם יהיה לי זמן אני אתרגם היום ../images/Emo13.gif

a k c

New member
../images/Emo109.gifניסיתי../images/Emo122.gif

אני בטוחה שהתרגום הזה לא נכון, אבל הרבה מילים לא ממש הבנתי SO....
שיבס אתה לא שווה את זה מותק הצרות שהבאת, הרעש ששמרת. ולך לא אכפת אני כל כך חולה עליך מותק (?) הלילה התבזבז, אני דרך זיוף אתה לא הדלקת אותי אני לא עושה בכלל כלום מותק אני לא יכולה לעמוד ליד הצד של הפנים שלך מותק אני אפילו לא רוצה לשמוע את השם שלך לא יודעת שראיתי אבל אתה רואה את זה עכשיו מתעוררת הבוקר, עם מרירות בפי תנחש, נפלתי כל כך מהר תנחש, אני למדתי את השיעור שלי כל כך הרבה בשביל אהבת אמת לקחתי את השיבס במקום אתה יותר מידי קיים (?) כל הזמן שבזבזת ניסית להתאים ולא היה לך בכלל אכפת זה כל כך מגוחך מותק מסתכלת בך מסתובב כשאני נשרפת זה כאילו אתה בכלל לא שם מותק אל תנסה לאחוז בידי אולי תשמור את העיניים שלך לחברה החדשה שלך לא יודעת מה ראיתי אבל אתה רואה את זה עכשיו מתעוררת הבוקר, עם מרירות בפי תנחש, נפלתי כל כך מהר תנחש, אני למדתי את השיעור שלי כל כך הרבה בשביל אהבת אמת לקחתי את השיבס במקום לקחתי את השיבס במקום עברתי מהמיטה שלך זה בכלל לא היה טוב תסמוך עלי בטח הייתי כל כך כל כך כל כך כל כך לבד XD אתה חרא, כן. תשמור את העיניים שלך לפרחח הקטן החדש זה קשה לא להסתכל, אני יודעת אני מדהימה אני אוהבת אותך, שיבס.
אני אשמח אם מישהו יתרגם את זה נכון

a k c

New member
../images/Emo109.gifתיקון-

כנראה, נפלתי כל כך מהר כנראה, אני למדתי את השיעור שלי כל כך הרבה בשביל אהבת אמת לקחתי את השיבס במקום

a k c

New member
|זחיר|בעעעע..../images/Emo122.gif

באמא שלי.. זה לא נשמע טובXDDDD מישו מוכן לתרגן נורמאלי?
XDD

למעלה