שאלה קטנה
.

שלום לכולם ושאלה!

טוב אז אני יודע שיצאו כרגע 3 שירים נכון? NE, סובר , Where Are You .. רציתי לדעת איזה עוד שירים דלפו, יצאו מהלאבום שאני יוכל לשמוע? תודה רבה על העזרה!!

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifהדיסק דלף,ומה יהיה עכשיו עם הפורום?../images/Emo7.gif

הדיסק דלף ועוד מעט קלי תצא לסיבוב הופעות... אבל מה יהיה עם הפורום כשייגמר הסיבוב??? לא יהיה מה להגיד פה ונצטרך לחכות שנה שנתיים עד שייצא הדיסק החדש...

a k c

New member

otollo

New member
גבינצ|חכה, עכשיו הכיף רק מתחיל ../images/Emo9.gif

היא תוציא סינגלים, תצא לסיבוב הופעות, תהיה במגזינים, תופיע בטלויזיה, ועוד הרבה דברים! אל דאגה!

להיפך,

אחרי שיוצא דיסק היא לא עוצרת,היא צריכה לקדם אותו וכ'. בוא נגיד ככה שלפחוווות בחצי שנה הקרובים הפורום הזה הולך להיות פעיל ומוצף חדשות,אז תסיר דאגה מליבך. מה גם, שכשהיא עבדה על האלבום השלישי הפורום היה יחסית פחות פעיל,אבל הוא לא נסגר|:

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא, יש עוד פול זמן עד שתהיה רגיעה...../images/Emo3.gif.

חוצמזה, הייתה תקופת יובש בפורום לפני שההיסטריה של האלבום השלישי התחילה, ותמיד יש דברים קטנים... לא לדאוג
.

אוו תודה!! ו..

can I have a kiss: לא עולה יש עוד קישור? תודה בכל זאת!! ושהורדתי את Haunted במאפיינים של השיר רשום Where Are You וזה גם די חוזר על עצמו בשיר.. אז איך קוראים לשיר?

otollo

New member
../images/Emo174.gifHaunted

וכמה פרטים שכדאי שתדעי: הקובץ שכתוב בו Where Are you זה הדמו של השיר, ולא הגרסה הסופית(אולי בגלל זה השם ככה). דקה וחצי מגרסת האלבום דלפה לא מזמן ואת יכולה להוריד אותה כאן. עוד משהו - הקטעים מ- CIHAK ומייבי שדלפו, זה גם רק דקה מהשיר, ולא השיר המלא. השירים המלאים עוד לא דלפו. והנה לינק ל-Can i have a kiss.

Blank Smile

New member
נצל"ש - רקעים שעשיתי.. ../images/Emo13.gif

השתעשעתי עם הפיינטשופ אחרי כמה זמן שלא נגעתי בו וברקע התנגן קלי, אז זה מה שיצא..

Blue Aura

New member
מהמם!*_*../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

ברקע הראשון, איזה יפה עשית כאילו זה עתיק כזה אבל הפריע לי שחתכת לה את הראש.

למעלה