שאלה קטנה..

כאילו דההה

רוב האימואים מאזינים למוזיקות בקטגורית האלטרנטיבי וזה כולל: Fall out boy Bullet for my valentine My chemical romance Placebo Funeral for a friend Lostprophets [הם אימואים עם כללללל הלב
] Panic! At the disco Taking back sunday The all american rejects וכו' וכו' אז פולאאוט מוכרים כלהקת אימו שכזו. עזבו, אל תתייחסו.

אימו זה...

קיצור לemotional. זו סטיגמה לגמרי חדשה בתחום החברה, והמראה של אימו בעיקרון דיי נודד בין מראה של פריק, פאנק, סקייטר, לוואנבי [לדעתי] האימואים בדרך כלל מסתובבים כשהשיער מכסה להם חצי פנים, הם מאוד אוהבים סיידליפים וכל מיני פירסינגים מאגניבים כאלה, יש להם הרחבות באוזניים, נעליים משובצות, מצלמים את עצמם בדרך כלל במראות, או בזוויות, הם מאוד וורודים, והם לובשים מכנסי בנות ושמים בשמים של נשים [o0 גם אני הייתי בשוק] והם כלללללל היום בוכים. בגלל זה הם אימושיונאלז. מאוד רגישים. אה, כן, והם camera whores שלא מהעולם הזה. אתם לא מבינים אפילו. דוגמא:
זה ידיד שלי דני
מיד תצורף תמונה של נקבה אימואית.

אגב!!

הם פריקים של מייספייס ו-וואמפיירפריקס. [myspcace & vampirefreaks דוט קום.] לי במקרה יש חשבון בשניהם ^^

ממש לא.

וואמפייר ומייספייס למעשה זה אותו הדבר. אבל מבחינת קהילה [אימו] הם דיי אותו הדבר אני יכולה להבטיח לך שרוב הבלוגרים יש להם פרו בוואמפייר ומייספייס.

Gali4697

New member
התכוונתי דווקא יותר לקטע

שהם מתחנפים משהו כדי שיתנו להם איזה משהו שיש שם

xoxFightstarxox

New member
זה כזה משעשע.XDDD

אפשר לחשוב שאנחנו חיות אומשו.>< אני אימו , יה לא בהכחשה . ופאק אול דה וואנביז [אני לא חושבת שיהיה נחמד אם ארשום תקללה באנגלית וזה.:p] אני עם פוני לצד כבר יותר משנה.:p

בקצרה..../images/Emo223.gif

רוצה לדעת מזה מוזיקת 'אימו' וליריקס 'אימו' שמעי Funeral for a friend ו-Hawthorne Heights רוצה לדעת מזאת האופנת 'אימו' שנהייתה בזמן האחרון? תראי את הקליפ Rooftops של Lostprophets *סוף*

xoxFightstarxox

New member
את צודקת.

רק מה שאני לא מבינה זה.. שפאניק בכלל לא אימו וכל האימואים שומעים אתזה משומה.Oם וגם לוסטפרופטס בכלל לא אימו.|: מה הקטע?...

לוסטפרופטס מאוווווד אימו

היה מספיק לי לראות את הקליפ שלהם ולראות את התמונה שמאחורי הדיסק כדי לדעת את זה. הם אימואים מכל הלב! כבר אמרתי את זה. ואגב, גמאני כמוך. אני מתה להיות אימו ואני מריירת עליהם כל היום, ואני גם כמעט שנה עם פוני לצד ככה שווהו.

למעלה