שאלה קטנה

PinkWin

New member
שאלה קטנה ../images/Emo53.gif

אני גרה בבניין, לפני כחודשיים השכנים מהדירה לידנו עברה לדירת קרקע בבניין. הם פשוט ברברים! אני כבר התחלתי להיגעל מהם. הם פתחו דלת נוספת, ניחה שיהיה. אבל הם שמו גגון, ופרגולה, גזמו מלא שיחים.. לצערי הדיירים פה פחדנים. לא האמנתי שהם יתנו לדבר כזה לקרות. בכל אופן, שאלתי היא כזו, למי אפשר לפנות? העירייה תעשה משהו? זה פשוט גועלי. הם פשוט הורסים את הצורה של הבניין. ושלא נדבר שערך הדירות פה יירד בהדרגה. בנוסף הם מתנהגים כמו חוליגנים. מכירים גורמים מתאימים שאפשר לפנות אליהם? אני בתחילת השבוע אפנה לעיריה. בתקווה שהם יעשו משהו - פשוט המשפחה הברברית הזו, בראשה עומד עובד עיריה. ה' ירחם איזה אנשים מזעזעים יש פה.

ChilD SouL

New member
אני לא חושבת שהעיריה תעשה משהו.

למרות שזהו תפקידה. כעיקרון, על מנת לבצע את מה שהם עשו הם צריכים אישור מהדיירים והעיריה כי הם דיי הופכים שטח ציבורי לשטח פרטי וזה אסור על פי החוק. אני בספק אם יעשו עם זה משהו [ניסיון מר עם שכנים כאלה גם כן], אבל
.

מצטערת להגיד לך אבל..

אמרת עובד עירייה אמרת הכל.. אם הוא עובד עירייה הוא בטח דאג להוציא איזשהן אישור שייגרום לזה להיראות נקי. והעירייה תגבה אותו.. אני גם מכירה מקרה דומה של עובד עירייה שפשוט הרחיב את החצר שלו לתוך גינה ציבורית, וכשהבן שלו פתח איזו חנות אז הוא פשוט הכפיל את הגודל שלה על ידי השתלטות על שטח ציבורי. מרגיז, אבל ככה דברים עובדים

למרות שהאדון עובד עיריה שווה לנסות אבל להביא בחשבון שמדובר במאפיה לא קטנה ושימררו לך ת'חיים עד ש.. ואם הם בכלל יתיחסו למקרה ... ושווה אולי לנסות לפנות לתרבות הדיור בהנחה ואתם חברים אולי הם יצליחו להזיז דברים וגם אם אתם לא אז שווה לברר אצלהם מה ניתן לעשות בנושא .. ברור שהכי טוב זה לפנות למשה איבגי ולבקש בוררות ../images/Emo3.gif בתקווה שהכל ייפתר על הצד הטוב והשכנים יחוסלו אהמ אהמ כלומר יתחפפו מהבניין במהרה ...

danielo18

New member
זה מזכיר מקרה שהיה אצלנו...

שאחד השכנים ניסה לעשות ברכוש הציבורי בבניין כשלו. פנינו לתרבות דיור והם לא הסכימו לעשות כלום, עכשיו אבא שלי בגלל שהוא רודף צדק כזה,הגיש תביעה מכספו הפרטי נגד הדייר ואחרי שזכינו,הוא קיבל את הכסף בחזרה + בונוס קטן שממנו קנינו רכב..

E i n a v 1 1 1

New member
מצטערת לאכזב את כל הסקפטים...

אבל כן העיריה כן עושה משהו
נוש עניתי לך היום בטלפון, מקווה שעזרתי
שיהיה בהצלחה,אם את צריכה עוד עזרה את יודעת למי לפנות...

בטח שהעיריה תטפל בזה.

העיריה העיפה לי מהמרפסת מחסן קטן רק בגלל שזה עלק "הורס את הצורה של הבניין". זונות.

PinkWin

New member
יום ראשון בבוקר ישר טלפון לעיריה.

הם פשוט מטרד ציבורי
ענבית, אני מקווה באמת שהעיריה פה ברמה"ש תעשה משהו בנידון.

למעלה