שאלה קטנה...

דוד בס

New member
שאלה קטנה...../images/Emo35.gif

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בשבילכם במוצ"ש יש לי להחליף מישהוא כDJ בבר מיצוה ואני עוד לא החלתתי איזה מוזיקה תתאים לאירוע מסוג זה היתי רוצה שתנו לי רעיונות לשירים מכול סוגי המוזיקה לDJ שאני מחליף אותו יש כול דבר אז תנו לי רק את שם השיר או אלבום שיהיה מרשים אבל מתאים תודה מראש

בבר מיצוות...

ואירועים בכלל יש סדר מסויים של סגנונות של שירים וזה הולך בערך ככה... שלב א´, כניסת האורחים - מוזיקת רקע רגועה, שקטה, ישראלית מוכרת..משהו שלא צריך לשים אליו לב ממש...אבל נחמד שיש אותו שם באוויר. שלב ב´, כניסת החתן ומשפחתו - מוזיקה מזרחית/חסידית. אני יודע שהשם מבהיל אבל אנחנו מדברים פה על אירוע ששאוב מהתורה ולכן זה מתאים. המוזיקה הזאת צריכה להיות משהו קופצני שיגרום לקהל ללוות את הכניסה במחיאות כפיים. שלב ג´, אחרי הדלקת הנרות וכל הבלאגן הזה - שוב פעם מוזיקה מזרחית, חסידית או משהו בסגנון הזה שיגרום לכולם לעלות לרחבה ולעשות מעגלים
. שלב ד´, אחרי מנה ראשונה או שסתם נמאס מהמוזיקה הקודמת ומהמעגלים - מוזיקה עכשווית, MTV, ישראלי עדכני שיגרום לצעירים ולצעירים ברוחם לקפוץ ולשמוח. שלב ה, אחרי שהתעייפנו משלב ד´ - בדרך כלל כאן תבוא לחתן תשאל מי זאת חברה שלו או עם מי הוא רוצה לרקוד ואז בלי קשר למה שהוא אומר אתה מכניס מוזיקה רגועה, סלו נחמד עם החשכת אורות. שלב ו´, זמן המשפחה - אתה מנגן מוזיקה בהתאם לאופי המשפחה. אם המשפחה מרוקאית תשים שירים מרוקאים טובים שכל זקני המשפחה יהנו
זהו בסך הכל...אתה תמיד יכול לקנח בתקווה
.
ואל תשכח לספר איך היה!

דוד בס

New member
את כול אלו אני יודע אני פשוט מחפש..

את השירי אני לא יודע איזה מיזרחית ואיזה MTV מתאים לבר מיצווה כי יש כול כך הרבה חוץ מזה אני לא רוצה משהוא שגרתי אני רוצה משהוא מיוחד אבל עדין מתאים אני מחפש שמות של שירים

אל תשים משהו מיוחד...

דברים מיוחדים לא כולם מכירים ואין דבר יותר מבעס מלרקוד לצלילי שירים לא מוכרים. תבדוק מצעדים של גלגל"צ, רשת ג´, MTV ושאר מיני ערוצי מוזיקה ואלו השירים שלדעתי צריכים להיות. שירים חדשים שאנשים מכירים.

למעלה