תשובה.
-אני לקחתי לעצמי רשות להעתיק קטע קטן מהספר שעדיין לא שוחרר "מקשוף - מאגיה"- אבנים באות בהרבה צורות שונות ומגוונים. אתה יכול לקנות אבנים מעובדות, תכשיטים עשויים מאבנים, אבנים בצורת ביצים, פירמידות של אבן, כדורים, וכדומה. למשל אפשר לקנות טבעת כדי ללבוש בשביל הגנה , תליון מקוורץ-וורד כדי למשוך אהבה ,פירמידה כדי למשוך אנרגיות למעגל שלך ,או סתם חתיכה גדולה של אבן כדי לקשט את הבית שלך. טיהור אבן: שאתם מקבלים בפעם הראשונה אבן היא תצטרך לעבור טיהור ,עקב העובדה שבדרכה אנשים שונים התעסקו בה ,ואתה רוצה שהאבן הזאת תהיה מיוחדת ואינדווידואלית לך. גם צריך לטהר אבן אחרי שהשתמשת בה. טעינת אבן: בסעיף הקודם הוסבר כיצד קובעים מהי מטרתה של אבן, אבל גם צריך משהו פרקטי שיקרה. כמו שמצבר של מכונית מיועד להצתה ולספק חשמל למכונית וצריך להיות טעון קודם ,ככה גם אבן צריכה להיות טעונה. אבנים צוברות ,מחזיקות ופולטות אנרגיות. בכלליות ככל שאבן גדולה יותר ככה היא יכולה להחזיק יותר אנרגיה ,וככל שיש לך פחות שברים פנימיים וחיצוניים ככה האנרגיה תשמר יותר טוב. -רק העתקתי את הקטעים החשובים- אני רק אסביר כדי למלא את הפערים שנוצרו. כל קריסטל* בא בלי תכונות בכלל. אין לקריסטל שום תכונה מיוחדת. אתה הוא זה שקובע את התכונות לקריסטלים שלך. אומנם יש קריסטלים שיותר "receptive" (תרגום חופשי: קל לקבל) את יכולות ריפוי הכאבים ,או את יכולות הקירור (סתם דוגמאות), אבל זה לא אומר שהאבן בא ישר עם התכונה. היא באה עם פוטנציאל, וזה התפקיד של כל אחד ואחד לפתח את הפוטנציאל של האבנים שלו. יש לציין, שאפשר לפתח גם פוטנציאל של אבנים שאין להם שום פוטנציאל. למשל לאבן קרימליון (אדום מזעזע) אין שום פוטנציאל לתכונות ריפוי ,אבל אני טענתי בה תכונוטת ריפוי ועכשיו אני משתמש בה ככה. זה אומנם פחות אפקטיבי, אבל זה עדיין פועל.