שאלה קטנה

QbAlani

New member
שאלה קטנה../images/Emo13.gif

באתר של הNFL אפשר להשים לב ליד השחקנים שהם פרי אייג'נטס שיש 2 דברים שאין לי מושג מה הם (RFA וUFA אני חושב...) מישהו יודע במה מדובר?

the etz

New member
restricted או unrestricted

restricted fa אומר שבמקרה ששחקן חותם על חוזה בקבוצה חדשה קבוצתו הישנה יכולה להשוות את ההצעה ולהשאיר אותו. ל-unrestricted fa אין את ההגבלה הזאת, הוא רשאי לחתום בכל קבוצה בלי התערבות של הקבוצה הקודמת.

meirhala

New member
תוספת

Restricted Free Agent מתייחס לשחקנים ששיחקו רק 3 עונות בליגה והחוזה שלהם נגמר.. במקרה כזה קבוצה בוחרת או לא להחתים אותו מחדש, או לתת לו הצעה (tender) בדרגה מסויימת, שכל דרגה דורשת להציע סכום כסף מסויים - הדרגה הכי נמוכה לדעתי ניתנת להשוואה בלי צורך להקריב בחירת דראפט, ההצעה הבינונית דורשת ממך גם לשלם יותר מהקבוצה המקורית וגם להקריב את הבחירה שהשחקן נבחר בה (לדוגמא, שחקן שנבחר בחירה סיבוב שלישי, אז הקבוצה החדשה שתחתים אותו גם תצטרך לשלם יותר מההצעה של הקבוצה המקורית, וגם לתת לקבוצה המקורית בחירה סיבוב שלישי), ולסיום יש את הדרגה הכי גבוהה, שדורשת מהקבוצה החדשה להקריב בחירה ראשונה ושלישית. דבר נוסף, גם אם קבוצה אחרת מציעה הצעה גבוהה משל הקבוצה המקורית, יש לקבוצה המקורית שבוע להשוות את ההצעה. תתקנו אותי אם יש לי טעויות, וסליחה על הבלאגן בתשובה, המוח שלי לא כל כך מאורגן עכשיו.

QbAlani

New member
נצלש - מה עם מאריון ברבר מדלאס?

הוא עדין FREE? איך דבר כזה יכול לקרות? הוא שחקן נהדר!

meirhala

New member
מה פתאום Free

הוא UFA של דאלאס, וקבוצה שתרצה להחתים אותו תצטרך לוותר על בחירות 1 ו3

meirhala

New member
עמית, לא כל דבר שעולה בראש צריכים לכתוב

אבל בשביל הרקורד, גו אנדרדוגס!

למעלה