שאלה קטנה...

shiran™

New member
שאלה קטנה... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

אתם חושבים שהם יכולים למכור את משחק החיים לחו"ל
לדעתי ולדעת עוד הרבה אנשים הטלנובלה מצוינת, שחקנים נפלאים, והעלילה גם טובה מאוד. אז מה דעתכם

m G m

New member
גם אני חשבתי ../images/Emo26.gif

מה היה קורה אם היו משדרים את זה בחו"ל...בטח יחשבו שיש לנו אנשים מפגרים במדינה!!!
חחחחח...(גם ככה חושבים אבל לא משנה
) בכל מקרה- זה יכול להיות אחלה רעיון.

Boran

New member
The Game of Life!

הרשיתי לעצמי לתרגם חלק משיר הפתיחה לטובת חברינו שירכשו את הסידרה עוד שנים רבות מאוד. לפני שאני מתחיל אני חייב לציין שריקי גל עושה עבודה פשוט מעולה בשיר הזה, פשוט שרה אותו מדהים. Like the bright sun that rises from the mountains, under clouds of lead in moments of desperation, so sad, and dreary. the curtain is alwais opened and everyone's playing the same known game the luck game that's called: Life. THE GAME OF LIFE, is tough and wild! it has no rules, nor an answer the past is un-clear, the future's unknown and everyone's looking for love... THE GAME OF LIFE! is like a mirage! that's always disappearing into the next moment and leaves yearnings to the soiled light- to the seald light that is called: hope These are stories of out lives a one big show someday will come and there will apear light from the darkness- THE GAME OF LIFE! is like a mirage! that's always disappearing into the next moment and leaves yearnings to the soiled light- to the seald light that is called: hope

m G m

New member
וואי זה נשמע ממש טוב ../images/Emo26.gif

באנגלית

shiran™

New member
אז.. ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

למי צריך להפנות את הרעיון

בלבלה

New member
יש קטעים שרק בעברית זה עובד

וגם אם יתרגמו את זה אז זה לא יהיה אותו דבר יש מילים בעברית שאם יתרגמו לאנגלית הן יאבדו ת'קסם שלהן אבל...... הרעיון בסדר, אני לא חושבת שזה יתפוס בחו''ל כמו בארץ אבל אפשר לנסות

NeTuSh2

New member
נכככוןןן ../images/Emo24.gif אבל

לדעתי ריקי ממממש מוסיפה לסדרה ומה שטמוסיף בה, זה הסגנון דיבור שלה, שהיא פלפלת חמודה כזאת
ובחו"ל ידובבו את זה או ישימו תרדום וזה לא יהיה אותו דבר אבל עדיין, זאת ההתכנית הכי יפה ששראיתי החיים שלי עם השחקנים הכי מוכשרים בעולם מתה עליהםםםם
נטע

../images/Emo41.gifאיך הם יתרגמו למשל את: ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

המילה: חבצלצלות
זה יאבד את המצחיקות של זה באנגלית...

כן אבל העלילה../images/Emo85.gif

של משחק החיים קצת יותר שונה, מהעלילה של לגעת באושר ולחיי אהבה, בגלל שזה יאנו טלובלנה בערך כמו של רומאו ויוליה, ולא נראה לי שיש להם עלילה כזתאי, אז אולי הם ירצו להעתיק ממנו את זה(
)

למעלה