שאלה קטנה קטנה..

D a r k l a d y

New member
שאלה קטנה קטנה..

האם ניתן לעזוב את השירות עצמו? אני רק מתעניינת...

Mיקי_

New member
את מקום השירות או את הישרות הלאומי?

ניתן להחליף את מקום השירות, וניתן גם לעזוב את מקום השירות ולא להמשיך לשירות לאומי במקום אחר וכך למעשה לעזוב בכלל את השירות הלאומי. על מנת לעשות את שניהם יש לפנות לרכזת.

כל אחת יכולה לעזוב את השרות...

זאת זכותך המלאה.... Well, if you told me you were drowning I would not lend a hand I've seen your face before my friend But I don't know if you know who I am Well, I was there and I saw what you did I saw it with my own two eyes So you can wipe off that grin, I know where you've been It's all been a pack of lies

D a r k l a d y

New member
תודה על התגובות...

לא הייתי בטוחה אם ניתן לעזוב בכלל את השירות עצמו. במידה ואני ארצה או אצטרך לעזוב, יהיה עליי לומר את הסיבה לכך? אני מתנצלת על כך שאני מציקה. מקווה שלא תכעסו.

את בכלל לא מציקה../images/Emo140.gif

ובקשר לשאלתך...את לא חייבת להם שום הסברים...תגידי שאת לא רוצה להמשיך עם השרות וזהו..הם לא יכולים להכריח אותך להשאר... Well, if you told me you were drowning I would not lend a hand I've seen your face before my friend But I don't know if you know who I am Well, I was there and I saw what you did I saw it with my own two eyes So you can wipe off that grin, I know where you've been It's all been a pack of lies

Mיקי_

New member
אני מאמינה שהם ירצו לדעת למה

אבל את לא *חייבת* להם הסבר

למעלה