שאלה קטנה פצפונת

ionuke5

New member
מזה סולסיק?

עוד תוכנה לגניבת מוזיקה מאנשים שאין להם כסף, בסופו של דבר גם ללעשות עוד מוזיקה?

The Dim Locator

New member
אי אפשר לגנוב מוזיקה

אני לא ניסיתי לתפוס את הצלילים והרעשים שיוצעים מהרמקולים ולהכניס אותם לכיס, אבל גם אם אני אנסה לא נראה לי שזה יצליח. לדעתי לא צריך לשלם כסף על כלום. כסף זאת תופעת לוואי מיותרת לגמרי של הציביליזציה. אם אפשר לגנוב אוכל אז אני גונב. אם אפשר לנסוע באוטובוס בלי לשלם - אני לא משלם. אם אפשר לשמוע מוזיקה בלי לשלם - אני לא משלם. חזרתי לאחרונה לקנות דיסקים פעם בכמה זמן, בעיקר משומשים במקומות כמו באלאנס והאוזן, ומדג'נגוס. אבל אני לא קונה כי המצפון שלי מציק לי, אלא כי לפעמים ממש חסר לי העטיפה המקורית וחוברת עם מילים וקרדיטים של ההקלטה וכו', אבל אני לגמרי תומך באנשים כמו יאיר חילו שכבר הפסיקו לקנות דיסקים לפני 5 שנים. וחוץ מזה, להגנת הסולסיק יאמר שהרבה מהאנשים שמורידים מוזיקה דווקא קונים אותה אחר-כך. לא שזה משנה לי. וואי וואי בטח ייפתח פה עכשיו דיון חבל על הזמן...

ionuke5

New member
אתה גוזל מאחרים

לא כולנו חיים בשיתוף (לצערי) ורכוש של מישהו אחר הוא לוא דווקא שלך, אם תגנוב למישהו את האוכל לא יהיה לו אוכל או שהוא יאלץ לגנוב אוכל מה שיגרור שרשרת אינסופית שבסופה גם ממך ייגנב האוכל שוב. אם אתה משיג מוזיקה בלי לשלם אז בעצם מישהו איבד את הכסף שלו, כסף שבין היתר עוזר לו לחיות, לאכול, לחרבן נורמלי ולשמור על הבריאות שלו.

Dahmer77

New member
לא

זה הכל תרמית של חברות תקליטים מי שמוריד ואוהב משהו, קונה את זה בסוף ואם לא קונה אז בדוק הולך להופעה. מהופעות מקבלים את רוב הכסף בכל מקרה. הקלטות זה תרמית! למרות שתקליטים זה טוב.

IDNTFS

New member
לא נכון, לא צריך להגזים.

צריך גם לעשות הפרדה - מי שמוריד תקליט של Metallica לא מרושש אף אחד, אבל מי שמוריד תקליט חדש של להקה מקומית קטנה ששמה בעצמה את הכסף על החרא הזה ומנסה להחזיר אותו, הוא כנראה כזה בן זונה שאין מילים, ממש בן זונה אחושרמוטה, פונק יתר על המידה ע"י חידושי הטכנולוגיה (יימח שמם) ורוצה לקבל הכל "כאן ועכשיו", כמו בגיל 4. כמו כן, מה הבעיה בלהוריד איזה סינגל שיצא ב-100 עותקים ב-1979? אף אחד כבר לא מקבל על זה תמלוגים, ואני בסה"כ סקרן ורוצה לשמוע. אני חושב שלקנות דיסקים/תקליטים/וקלטות זה כיף, אבל זו ההעדפה האישית שלי. אני אוהב לקבל חוברת, לקרוא את כל התודות ולקשר דברים, להסתכל על העיצוב, ולשמוע את הסאונד והמיקס כמו שהם אמור להיות, ולא כמו שזה נשמע אחרי שמישהו העביר את המוזיקה למחשב דרך מיקרופון זול מתקליט שרוט על פאטיפון מקרטע. יש לי הרבה מוזיקה, ואני חושב שכ-80% אם לא יותר קניתי מיד שניה במחירים שהם חצי או שליש מהמחיר המקורי של הדיסק או התקליט, וחלק פה ושם גנבתי או קיבלתי. לגנוב זה פיצוץ, אבל תלוי ממי. מי שלוקח לעני מהרחוב את האגורות מהכובע כדי לאכול מרציפן, איזה פלאפל לפלפי או מאכל קוקסינלי אחר כמו איזה חומוס בצבע זרע אנושי הוא בן של זונה, אין מה לומר. לעומת זאת, לגנוב ציוד משרדי ממקום העבודה נשמע לי ממש מצוין! ולמה לא, הבוס לא גונב לי מהכסף שמגיע לי לקבל? ולבסוף, יש הבדל תהומי בין הופעה לבין הקלטה, ובייעוד של שניהם. נתחיל מזה שלא כל להקה מחפשת להיות "tight" כמו כמו חור תחת בתולי בהופעה, ווסומכת על ההקלטה שלה שתציג את הצד הזה, דווקא. וכו'.

The Dim Locator

New member
גם לגנוב קפה ברזילאי איכותי מהעבודה זה מצוין

הרבה יותר מצוין מלקנות אותו במלא כסף מ"סחר הוגן".

LUNCH BOX

New member
אאאא...

אלכס, עמיתי לעבודה תמיד מביא קפה ברזילאי לעבודה ומחלק בין כולם... איך ידעת?

ר י י ך

New member
לא,

זה כי אתה רוצה לשמוע את הלהקה הקטנה שלו ולהנות ממנה, כדי שתוכל לשמור את הכסף שלך לעצמך, כדי שתוכל להקליט בקושי את הדיסק של הלהקה הקטנה והמסריחה שלך. אני אומר כבר עכשיו. תורידו את הדיסק כשהוא יצא. אני לוקח בחשבון שאכשהו אני לא אראה שקל חוזר אליי משום דבר שיצא שקשור אליי . מי בכלל חושב על זה, רק שמישהי תקרא ותחייך או שמישהו ישמע וירוץ מבעד למרפסת. אוהבים אותי? בואו תשלחו לי כסף בדואר או בואו לתת לי חיבוק ונשיקה. מצטער שאני יוצא פה "די.איי.עלאקליוואי", רק שיהיה ברור שאני מקווה שכל להקה שתהיה לי בחיים תגיע למצב שאני יכול לקנות את ג'יימס האטפילד ולשים אותו באקווריום שמה אני אאכיל אותו בקרפיון. ואני גם אשמח להראות לאמא שלך זמן טוב, ומבטיח לנהוג בה כגברת שהיא.

למעלה