שאלה קטנה על AD

marvin2

New member
שאלה קטנה על AD

יש לי בתוך תיקיית ה USERS מספר תיקיות. יש אופציה להציג את כולן בבת אחת ? (אני מנסה להוציא דוח בעזרת EXPORT LIST) ממה שבדקתי ניתן לעשות את זה רק ע"י חלון החיפוש, אבל מחלון החיפוש לא ניתן להוציא דוחות.
 

M o t e l

New member
לא על ה-GUI לבדו :)

כל כלי שמתחבר ל-AD דרך Command line אמור לתת אופציה לייצוא. אתה יכול להשתמש ב-LDIFDE כדי לחפש ואז לייצא את התוצאות לקובץ.
 

Zombie Process

New member
או, אם רוצים נוחות

בADUC שמגיע עם 2003 יש אשרות לבנות ולשמור queries. הבנייה היא דרך הGUI כמובן, באותו מבנה של פונקציית החיפוש פחות או יותר. הרווח הוא כפול, גם אפשר לייצא את התוצאות כמו כל דף של OU בכלי, וגם יש לך את הsyntax אם אתה רוצה להשתמש בכלי אחר ולא שולט בבניית queries. הכלי עובד גם מול דומיין 2000, אם מתקינים על תחנת XP את הadministration pack.
 

antidot

New member
אין כמו CLI

1.
adfind -default -gc -f "(&(objectcategory=person)(objectclass=user))" -ownercsv > users.csv​
2.
dsquery user -limit 0 > users.txt​
3.
csvde -m -f users.csv -d "cn=users,dc=company,dc=com" -r "(&(objectcategory=person)(objectclass=user))"​
 
למעלה