שאלה קטנה על סימס 2

HaDasSh1

New member
שאלה קטנה על סימס 2

אני די חדשה במשחקי הסימס ולא מזמן התקנתי במחשב את סימס 2. אני מחפשת לו תוספות אז אם תוכלו לשים פה קישורים חינמיים אני אשמח מאוד. והשאלה שלי היא כזאת: יש 3 ערים בסימס ודי הרבה בתים ריקים בכל עיר וקיימת אפשות ליצור משפחה ואני יוצרת משפחה נגיד 5 נפשות ושאני רוצה לצרף אותם זה לא נותן לי. זה אמור לא לתת לי או שזאת בעייה אצלי? תודה מראש, הדס.

הבתים יקרים מידי, את מתחילה עם 20,000

סימלונים ואת לא יכולה לקנות בית יקר יותר מזה. יכול להיות גם שאת מנסה להכניס אותם לתוך מרכז מסחרי. תבדקי אם הבית שאליו את מנסה להכניס את המשפחה הוא מרכז מגורים ולא מרכז מסחרי.

LittleDiddle

New member
כדי להכניס לבית יקר יותר יש שיטה

העבירי אותם לבית זול או חלקה ריקה. לחצי Shift+ctrl+c בתיבה שתיפתח רשמי: ואז נוסף לך כסף (זה בעצם הקוד שנותן לך כסף. את יכולה לעשות את הקוד כמה פעמים שיהיה הרבה כסף) עכשיו תשמרי וצאי מהחלקה. העבירי אותם למאגר בכך שתלחצי על הכפתור שנראה כמו משפחה שיש עליה חץ, ואז תלחצי על המשפחה שהרגע היית אצלה ועשית אצלה את הקוד. ואז את יכולה לשים אותם באיזה בית שתרצי :]

13daniel13

New member
שלום הדס ../images/Emo9.gif

בנוגע לבעיה שלך, יתכן שאת מנסה לשים את המשפחה במקומות שלא מוגדרים כבתים אלא כמרכזים מסחריים. - שאת לוחצת על המשפחה את מסביב לבתים ריבועים ירוקים, זה אומר שזה בית ולא מרכז מסחרי. עכשיו, עוד אפשרות היא שאין לך מספיק כסף לרכוש בית מסוים כי כל משפחה מתחילה עם 20,000 סימלונים. אם את רוצה להעלות סכום כסף, את בוחרת חלקה ריקה או בית זול, לוחצת ctrl+shift+c ואז נפתחה לך שורת הכתובת, בשורת הכתובת את יכולה להכניס כל מיני קודים שיעזרו לך עם המשחק. בשורת הכתובת תקלידי "motherlode" לקבלת 50,000 סימלונים ו/או kaching לקבלת 1,000 סימלונים. את יכולה לעשות את הקודים האלה [בשביל שלמשפחה תהיה כסף] רק שאת בתוך הבית/חלקה שלהם. בהצלחה, דניאל.

HaDasSh1

New member
תודה לכם! אבל השאלה שלי הייתה אחרת

לא לגבי הכסף של כל משפחה (אבל תודה לימדתם אותי משהו שלא ידעתי
) אלא משפחה חדשה שאני יוצרת איך אני מוסיפה אותה למשחק עצמו לאחת הערים? תודה

היי ../images/Emo42.gif

אוקיי אז ככה: 1. את נכנסת לשכונה ששם את רוצה להוסיף משפחה חדשה. 2. את נכנסת לסמל הראשון למטה, של המשפחה, - מופיעים ילד אשה וסבא. 3. אחרי זה יפתח לך חלון ריק/מלא חלקית בכמה משפחות שבאות עם הסימס. יש שם סמל גדול של המשפחה עם הסימן "+" עליו. תלחצי ותבני משפחה. 4. כשאת מסיימת לבנות אותה היא תופיע לך בתור אחת המשפחות באותו חלון שנפתח לך מקודם (בסעיף הקודם). 5. את לוחצת על המשפחה ומשכנת אותה באחת הבתים בשכונה. מקווה שהבנת
שבוע נעים.

HaDasSh1

New member
אני בונה משפחה והכל ומשום מה המשפחה לא מגיעה

לאף מקום. היא עומדת ולא עושה כלום. לחצתי על מה שכתבתם אבל זה לא עובד לי. תודה.

לחץ על ה- ../images/Emo127.gif ?

תלחצי על זה אחרי שאת מסיימת לבנות את כל המשפחה. זה כאילו מצלם אותה.

HaDasSh1

New member
אבל רגע אני לוחצת על הוי זה לא מצלם לי אותם

זה מעביר אותי לעץ השושרשים שלהם.

cecilia L

New member
פני שאת יכולה ללחוץ על ה../images/Emo127.gif,

את צריכה להגדיר את הקשרים המשפחיים ביניהם. כדי לעשות את זה, במסך של אילן היוחסין, את גוררת תמונה של סים אל תמונה של סים אחר, איתו את רוצה להגדיר קשר. ואז נפתח לך חלון שבו את צריכה לבחור את סוג הקשר: parent to=הורה של, child to=ילד של, roomie= שותף, sibiling=אח/אחות של, spouse= בעל/אישה של. אני לא בטוחה בקשר לאיות, אבל אלה בעקרון הקשרים שיש. בהצלחה.

HaDasSh1

New member
איך אני מעבירה משפחה מבית קטן לבית גדול יותר?

הגדלתי להם את הקופה. תודה מראש.

O r a n L

New member
בצד שמאל של הרשימה של האנשים בfamily bin

(שזה הפס הכחול למטה בשכונה) יש תמונה כחולה של משפחה עם חץ שפונה ימינה ולמטה. תלחצי עליו ואז על הבית שבו המשפחה גרה, והיא תעבור לך לרשימת המשפחות. אז תוכלי להעביר אותה לבית הגדול. בהצלחה
.

O r a n L

New member
נצל"ש ../images/Emo9.gif

על איזה תוספת לסימס2 אתם הכי ממליצים? תודה מראש :)

למעלה