שאלה קטנה על המבחן.....

שאלה קטנה על המבחן.....

שלום!..... למרות שנשארו רק עוד 5 ...............ימים אבל בכל זאת אני קצת מודאג בקשר למבחן כמובן שאני לומד ולומד........... אבל לפעמיים קורא לי שאני שוכח הכול במבחן מין בלאק אווט כזה? מה יקרה אם אני יכשל??או מה יקרה אם ישימו אותי ב3 יח' אני יוכל לעלות??????... תודה לעונים...........................................

לגבי שאלתך

דבר ראשון אחינו בלי לחץ. זה לא כזה כיף ללמוד ב5 יחידות מתמטיקה או 4 יחידות כי זה לא כל כך יתן לך משהו אלא אם כה אתה מתכוון ללמוד בטכניון. דבר שני אתה יכול תמיד להשלים באזרחות או בצבא עכשיו תנסה כמה שאתה יוכל ואם בכל זאות תיהיה ב3 יחידות אז על השיעור הראשון תגיד שזה לא יכול להיות ואתה צריך להיות 5 או ,4 ותבקש מבחן חוזר. ותתעקש זה המילה להתעקש ולהתמיד על הבקשות שלך. לא הולך? אז אתה עובר איזה חודש חודשיים ואז אתה מבקש מהמורה לעלות והיא צריכה להמליץ עליך ויש 2 מבחנים בכל סמסטר אז המבחן השני היותר קשה. אז אתה עושה את שלך ואז אתה ניגש למבחן מועד ב' של ההקבצה שאתה רוצה להגיע ואם אתה עובר אז אתה תיהיה שם. הכי חשוב אם אתה רוצה לעלות למעלה אז תעשה כמה שיותר מוקדם שלא תפסיד חומר.

ofirrr0071

New member
מאור..

דבר ראשון באמת כמו שאריה אמר בלי לחץ.. אל תשכח שזה בסך הכל מבחן ולא יהרגו אותך אם תיהיה ב3.. וחוץ מי זה חחח כל הדברים שאריה אמר נכונים אני מסכים איתו לגמרי.. ושוב פעם תתעקש על שלך ולא לוותר..:) יהיה בסדר והמון המון בהצלחה..!:)

ForYourEyesOnly

New member
מספיק כבר להתחנף!

הבנו שאתה מחפש חברים חדשים אופיר אבל אתה גם ככה מכיר חצי בית ספר! מה יש לך?

../images/Emo41.gif מה אתה קופץ ?

הוא נחמד לכולם, בניגוד אליך שאתה רק תוקף את כולם

למעלה