שאלה קטנה על גלעד זה נכון שהוא מתחתן?!
R Return To Innocenc New member 3/11/07 #2 כן, ואנחנו הולכים לחתונה הייתי מציעה לך טרמפ לשם אבל אני לא יודעת אם את מוזמנת, ואני נוסעת עם אריאלה וג'זמין ואנחנו אוספות את תומר בדרך..
כן, ואנחנו הולכים לחתונה הייתי מציעה לך טרמפ לשם אבל אני לא יודעת אם את מוזמנת, ואני נוסעת עם אריאלה וג'זמין ואנחנו אוספות את תומר בדרך..
א איף New member 4/11/07 #3 ../images/Emo6.gif אנחנו באמת צריכים לדון כמה לרשום בצ'ק. או אולי נלך על מתנה? מה את אומרת? נראה לי שפמוטים זו מתנה מיוחדת לחתונה.
../images/Emo6.gif אנחנו באמת צריכים לדון כמה לרשום בצ'ק. או אולי נלך על מתנה? מה את אומרת? נראה לי שפמוטים זו מתנה מיוחדת לחתונה.
א אני רואה כפול New member 4/11/07 #4 יש בעיה!! אני יכולה להסיע רק שני אנשים, אז ככה שאחת מכן תיאלץ לנהוג... ואין לי שמץ של מושג מה ללבוש!!!
יש בעיה!! אני יכולה להסיע רק שני אנשים, אז ככה שאחת מכן תיאלץ לנהוג... ואין לי שמץ של מושג מה ללבוש!!!
מ מורי לנצח New member 4/11/07 #5 נו ג'זמין תנהג או שתומר יביא אוטו.. ואז יהיה פשוט יותר . ולגבי בגדים, נעשה כבר קניות בת"א מתישהו לפני
נו ג'זמין תנהג או שתומר יביא אוטו.. ואז יהיה פשוט יותר . ולגבי בגדים, נעשה כבר קניות בת"א מתישהו לפני
R Return To Innocenc New member 8/11/07 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא היה הרבה יותר מצחיק! יש אותו עדיין בקישורים של הקומונה
ב בלונדי ליה New member 8/11/07 #18 כן! מי בא? זה מקום ממש יפה, מתי זה יוצא בדיוק? אולי יהיה לי אוטו אם מישהו ירצה להצטרף
א איף New member 9/11/07 #19 ירוק על המים? זה בריא? זה לא מראה שיש עובש או משהו? למה שיהיה ירוק על מים?