שאלה קטנה על גלגל"צ.

noaya

New member
שאלה קטנה על גלגל"צ.

שלום לכולם. בתור מאזינה קבועה לגלגל"צ, יצא לי להיתקל בשעות הערב, בתוכנית "סינגלס", בדבר שהם עושים שנקרא "מוטאציות". למי שאינו מכיר, מדובר במין ערבובים של שני שירים בצורות מאוד מעניינות. תהיתי אם יש דרך להשיג את השירים האלה, דהיינו לשמוע אותם ברשת איפשהו או להוריד אותם (באופן חוקי, כמובן)? רוב תודות, נועיה.

אני מניח שמדובר במש-אפים...

מש-אפים (mesh-ups) יוצאים מדי פעם כסינגלים לתחנות הרדיו. אפילו היו כמה מש-אפים עבריים לחלוטין בשנים האחרונות (אם אני לא טועה, ירמי קפלן וזקני צפת היו הראשונים במדינה שהוציאו מש-אפ לשיר "כבר ישן"). בהנחה שבתוכנית "סינגלס" בגלגל"צ משמיעים מש-אפים שהם קיבלו (ולא כאלו שהם הכינו בעצמם), אני מאמין שאפשר למצוא אותם באינטרנט (באופן חוקי או לא).

ליאנוש

New member
האמת היא...

שהם מכינים את זה בעצמם ולא משמיעים שיר שהוא שיתוף פעולה בין שתי להקות כי הם לוקחים שירים ממש לא קשורים (אפילו שיר בעברית ושיר בלועזית) וגם נדמה לי שנותנים קרדיט לזה שחיבר בין שני השירים- עובד גלגלצ...

אם כך, המצב הוא שונה...

וקשה לי להאמין שיהיה ניתן למצוא את השירים באינטרנט. בימינו, סינגלים רבים באים בכמה גרסאות: מלבד גירסת ההשמעה ברדיו (והרמיקסים הכה-נפוצים), לפעמים בסינגלים באות גם גירסאות האקפלה (ווקאלי) והפלייבק.

למעלה