שאלה קטנה למנהלים... מה עם לוח ההופעות? קאפוט? זהו? נגמר?
ע עטלף77 New member 18/1/03 #2 אתה צודק ב 100% ../images/Emo7.gif אני מקווה מאוד שאני אעדכן אותו בזמן הקרוב מאוד. גל, מתלבט כמה חזק להרביץ לעצמו
אתה צודק ב 100% ../images/Emo7.gif אני מקווה מאוד שאני אעדכן אותו בזמן הקרוב מאוד. גל, מתלבט כמה חזק להרביץ לעצמו
ע עטלף77 New member 18/1/03 #3 ייייייייייישששששש לוח האירועים עודכן בדם ואש ותמרות עשן אהה... דם יזע ודמעות (זאת בכלל להקה בריטית) חסר למי שלא יילך להופעות עכשיו |מותש|
ייייייייייישששששש לוח האירועים עודכן בדם ואש ותמרות עשן אהה... דם יזע ודמעות (זאת בכלל להקה בריטית) חסר למי שלא יילך להופעות עכשיו |מותש|
D dovyair New member 21/1/03 #5 עדכון נוסף ראיתי שיש הופעות רבות שלא מופעית שם - אפשר למצוא עוד באתר של הליקון www.helicon.co.il ובאתר עכבר העיר www.CityMouse.co.il
עדכון נוסף ראיתי שיש הופעות רבות שלא מופעית שם - אפשר למצוא עוד באתר של הליקון www.helicon.co.il ובאתר עכבר העיר www.CityMouse.co.il
S school sucks New member 2/2/03 #6 אוקיי... יש עוד מישהו שמכיר את השיר הזה! (בחתימה שלך) אני פשוט בשוק!!!! אני אוהבת את השיר הזה!!! וחשבתי שאני בודדה בעולם...
אוקיי... יש עוד מישהו שמכיר את השיר הזה! (בחתימה שלך) אני פשוט בשוק!!!! אני אוהבת את השיר הזה!!! וחשבתי שאני בודדה בעולם...